• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Hüsran ile son bulan bir aşk

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
artık tek umudum karşıma adam gibi birnn çıkması zaten..o sayede ayakta duruyoum..ailem ayrılmam için cok ugrastı benm gözümün açılması için eminim bir bildkleri vardr..Bakalım gelişmeleri aktarırım sizlere..Valla İyiki Varsnz!!! bilirsin ; akrabalara böyle durum anlatılmıyor en yakınndakiler bile içten içe gülüp sevinebiliyor sonuçta o yüzden yasadklarımı hep içimde tutmustum sizlere analtarak rahatLadım

sanki alay konusuymuşsun gibi bakıyorlar halbuki senin ne kadar akıllı oldugunu dönülmez yola girmeden önce gözlerini açtığını bilmiyorlar boşver onları insana ne geliyorsa en yakınındakinden geliyor zaten en iyisini yapmışsın :)

sakın ola kendini üzme!!vakti zamanında bende kurana,edilen yeminlere kandım yapmış olduğum hatayı tekrarladım ve sonuçta değişen hiç bişey olmadı ben yaptığım saflıkla kaldım..sen sakın buna müsaade etme..işi oraya getiren kendisi ve yalanları olmuş senin vicdan azabı çekmeni gerektirecek hiç bir şey yok..ben ailemi çevremi ikna ettim sırf benim için göz yumdular ama aynı felaketi tekrar yaşadım..sen sen ol buna fırsat verme..zamanla içinde rahat edecek ve iyiki bitmiş diyeceksin..o söylediği yalanların hesabını nasıl vereceğini düşünsün ...

Deneyimli biri larak sana tavsiyem ASLA AMA ASLA DÖNME. Yalan varya o yalanların asla sonu gelemz daha da büyür bugün sana yalvarırken yarın sana tekmeyi başar.

sana söylediği yalanlar onun gerçek yüzü. sen onun yalanları üzerine güzel hayaller kurarken, kendisi içten içe seni kandırıyor olmanın vicdan azabını duydu mu ki, sen onu yarı yolda bırakmanın vicdan azabını duyuyorsun güzelim? duyma.

bir yalan üzerine kurduğun hayallere üzülme hiç. seni aptal yerine koymasını asla affetme. güçlü ol. ağzındaki o zehirli tadı tükür ve geç. zehirli otlarından arın ve yürümeye devam et. ve unutma hayat o kadar ilginçtir ki en kötü felaketlerin ardından mutlaka güzel şeyler gelir. fırtınanın ardından çıkan gökkuşağı gibi..

son olarak hatalardan ders al, hiçbir erkeğe gerçek anlamda güvenme, sana kendini kanıtlamadan asla hayallerine ortak etme. allah kurtarmış tatlım, bence bunu kutlamalısın =))

Öncelikle yaşadıkların çok kötü şeyler. Allahım kimseye yaşatmasın...

Ayrıl bırak demek kolay -aslında doğrusu da bu- ancak senin için çok zor olmalı. Sana yalan söyleyen bi insanı hayatına kattığın için mi üzülesin, yoksa ailene karşı mahçup olduğuna mı yoksa bu kadar güvensiz bi insanı sevdiğin için mi...
Arkadaşların söyledikleri çok doğru. Yalanlar üzerine bi hayat sürer mi, 1 dersin 2 dersin ama sen hasta olursun. Ruhsal sorunlar yaşarsın içine ata ata...
İnan herşey bizler için ve Rabbim hiçbir kuluna taşıyamayacağı yük vermezmiş. Sen dua et ki farketmişsin...
İlerisini düşün, bunlar tecrüben olsun...
Herşeye rağmen hayat güzel öyle değil mi :)

Back