Nişan Hüsran ile son bulan bir aşk

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

bet_ayd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2013
146
0
26
Kayseri
SIRF DERTLEŞMEK İÇİN ÜYELİK YAPTIM KIZLAR İYİ Kİ VARSINIZ !!
KIZLAR BENİMDE KENDİMDEN BÜYÜK BİR DERDİM VAR.ÖYLESİNE ACI DOLU BİR İLİŞKİ NİŞANLILIK DÖNEMİ GEÇİRDİM Kİ EMİNİM SADCE SİZE ANLATARAK RAHATLICaM. İÇİM YANIO.DAHA 4 GÜN ÖNCE AYRILDIM NİŞANLIMDAN.EN BAŞTA NİŞANLIMLA TANIŞTIM DERSHANEDE(KPSS İÇİN) TANIŞMA FASLIMIZDA Bİ ANDA HAYATINI ANLATMAYA BAŞLADI BANA..İZMİR DOKUZ EYLÜL ÜNİDE GIDA MÜHENDİSLİĞİ OKUMUŞ,FEN LİSESİ MEZUNUYMUŞ,AİLESİ YAŞADIĞIMIZ ŞEHRİN SAYILI ZENGNLERNDENMİŞ ESKİDEN SONRA DOLANDIRILMIŞ VE ŞİMDİ BAYA BORÇLARI VARMIŞ.2 TANE VELERİ VE ARABALARI KALMIŞ SADCE.VS VS.BEN TANIŞIRKEN DEMŞTİM Kİ PARA PUL HC BSEY ÖNEMLİ DEĞİL SADCE AİLEMN İSTEDİĞİ İYİ BİR ÜNİVERSİTE OKUMUŞ,KÜLTÜRLÜ BİRİ OLSUN SENN SEVYENE ÇIKABLSİN DEMİŞLERDİ..COK DOBRA OLDUM İSTEDİĞİM HERSEYİ DOBRA DOBRA ANLATTIM BEN SÖYLE BİRİYİM EVLENNCE BÖLE OLSUN İSTERİM BÖLE Bİ HAYAT TARZIM VAR DÜĞÜNÜM SÖYLE OLSUN GELNLİĞİM STRAPLEZ OLSUN VS YANİ HER AYRNTIYI ANLATTIM BİLSİN ÇTIŞMASIN DÜŞÜNCELERİMZ DİYE.HERNEYSE 10 AY CIKTIK SONRA NİŞANLANDIK KÜÇÜK GÖRÜMCEMDEN BİR ÖĞRENİYORUM Kİ AĞZINDAN KACIRIO TABİ NİŞANLIM ASLA İZMRE HC GTMEMİŞ BİLE,,GIDA MÜHENDSLİĞİ OKUMAMIŞ MEĞER YILLAR ÖNCE BENM OKUDUGUM ÜNİDE İŞLETME OKUMUŞ İNSAN Bİ DAYANAMZ SÖYLER DEMİ SENLE AYNI OKULDA OKUDUM DYE.NEYSE BEN BUNU ÖĞRENDİM SARSILDIM AİLEM İSTEMEDİ AYRIL DEDİ YALAN HAYATI YALAN DEDİ.FEN LİSESİ AİLESNN EVLERİ OLDUĞU ARABALARININ OLDUĞU HERŞEY YALANMIŞ.BEN TÜM BUNLŞARI SEVGİM UĞRUNA AFFETTİM HERKES KARŞI ÇIKTI AİLEM KÖR Bİ KUYUNN İÇNE ATIOSUN KENDNİ ÇIKIŞ YOK YAPAM ETME DEDİ VE O YALANALRINDAN SONRA HÇBSEYE GÜVENM KALAMADI SÜREKLİ KAVGA EDER OLDUK EN SON BANA KAFAM KARIŞIK AYRILALIM DEDİ BENDE GURURUMDAN TAMAM DEDİM VE İNANIN ÇOK SAVASMISTIM DAHA ANLATMADIĞIM NİCE SEYLER PARANTEZ ARALARI VAR.ŞİMDİ İSE AİLEM ARKADAŞALRIM KOMŞULARIMIZ HERKES BLİO BİTTİ TAMAMEN . CANIM YANA YANA BİTTİ

AYRILMAK İSTEYEN OYDU İLK BAŞTA AMA 3 GÜN SONRA ARADI AĞLIYOR YALWARIYOR BARIŞALIM BABANI ARAYIP YALVARCAM BİR YOLU OLMALI BARISALIM DİYOR..BENDE ARTIK HERKES DUYDU KİMSESİNİ BİZİM İLŞKMZE DEĞERİ KALMADI HERKES COCUK OYUNCAĞI GBİ GÖRÜYOR(2.AYRILIK SAFHAMIZ ÇÜNKÜ) DİYORUM ARTIK SAYGIMIZ KALMADI SENN BABAN BENİ İSTEMİYOR BENMDE BABAM SENİ İSTEMİYOR NASIL BERABER OLCAZ DİYORUM ZAMANLA AŞILIR DİYOR AMA AŞILSA ZATEN AŞILIRDI ÜSTELİK ONUN AĞIR SÖZLERİ OLDU ÇOK AĞIR. NE YAPMALIYIM NOLUR BİR ŞEY SÖYLEİN KIZLAR SİZDEN BAŞKA ANLATABİLCEĞİM KMSELER YOK ??? :://////

Hic bosu bosuna hayatini riske atma canim. Zararin neresinden donulurse kardir askin ilk heyecani gecer gider onemli olan sadakat sana onca yalani soyleye nasil guvenebilirsin. Daha yolun cok basindasin inan bana yarin obur gun daha buyuk sorunlar yasarsin erkek arkadasinin yada ailelerin yuzunden farketmez ama yipranan sen olursun cunku adamlar bu konularda hep vurdumduymazdirlar..

doğru söylüosun canım çok sağol..şimdi sabah işe giderken kolumdan tuttu.sabahın 07sinde evmin önüne gelmiş bir elinde kuran-ı kerim ve yemin ediyor seni el üstünsde tutcam nolur şans ver bana diye.ama artık gerçekten cok geç

maalesef çok kötü bir durum yaşadığın bu kadar zaman beraber olup bu kadar sey paylaşıp ardından da bu hüsrana yakalanmak çok acı .. Ama dünyanın sonu değil bir şekilde hayat devam eder tamamen bittiğinde ama evlendiğinde yalanlarla dolu bir ömür geçirebilcek misin o var ... O düzelse bile sen her an her konunun altında birşey ararsın acabalarla dolu olursun .. Allahım sana yardım etsin yardımcın olsun ..

Sana söyleyebilceğim en güzel şey Allah kurtarmış demek olur..
Bir insan bu kadar yalanı söyleyebiliyorsa eğer tekrar ona yaklaşman senin hatan olur..

Emin ol hakkında en hayırlısı olmuş, bunca yalanı sana gözünü kırpmadan söylediyse, hayatı yalansa, senin de hayatını yalan eder... şu an canın yanacaktır ama düzelir biliyorsun ki unutma duygusu insan için var, Allah yardımcın olsun ...

bir yalan bin yalan dogurur ileride hep içinde kuşku olacak acaba buda mı yalan diye Allah kurtarmış hayat bu kısmetten otesi olmaz

Amann ucuz kurtulmuşsun canım.
Bu kadar soğukkanlı yalan söyleyen adam Kurana el bassa ne olur.. Evlenince yalanlar büyür,çoğalır. Sakın dönme.. Resmen Allah korumuş

Sonunda bu gerçekleri bende gördüm şükürler olsun Rabbime.ama şimdi kuranı kerimi alıp karşıma çıkıyor ben hatalarımı anladım seni çok mutlu etcem diyor babamın iş yerine gidiyor hala benle birlkte olmak istiyor..ben sadce vicdan azabı çekiyorum acaba yarı yolda bırakan ben mi oldum diye ama aslında öyle değil anlasamadık cevabın için saol cnm

Amann ucuz kurtulmuşsun canım.
Bu kadar soğukkanlı yalan söyleyen adam Kurana el bassa ne olur.. Evlenince yalanlar büyür,çoğalır. Sakın dönme.. Resmen Allah korumuş

ahh ahh aynen öyle canım yaa..ucuz kurtuldum birde çimdeki su acı btse hayatıma kaldığım yerden dewvam edeceğim ins

gerçekten iyi analiz etmişssin canım,,maleseff ki bizler duygularımıza yenilebiliyoruz gözlerm açıldı sadce ona karşı duyudğum vicdan azabı geçse her şey eminim daha güzel olacak Allah'ın izniyle tabi

Verilmiş sadakanız varmış vallahi.

Böyle yalanlar üzerine bir de evlenseydiniz o adamla inanın çok pişman olurdunuz,Allah'ın sevgili kuluymuşsunuz ki zamanında ortaya çıkmış yalanları.

ben bır yalan için ayrılmıştım cnm vaktı zamanında. sen yalanların içinde boğulmuşsun resmen. boyle bır adamdan hayır gelmez...her soyledığının ardından şüphe duyacaksın. bır daha guvenmeyeceksın
aman derım ardına bıle bakma

çok haklısın,, bir kişi bile sen bu çocukla mutlu olursun demedi zaten hep sorun hep sorun şimdi yalvarıyor ama ne fayda...benden giden gitti..sinirlerim acaip bozuldu düğünüme 3 ay kalmştı ..(

gerçekten ben yalanlara boğuldum..çırpndıkça dibe battı ilişkimiz..en kötüsü de suclu olan o ama acıları ortak yaşıyoruz !!

çok haklısın,, bir kişi bile sen bu çocukla mutlu olursun demedi zaten hep sorun hep sorun şimdi yalvarıyor ama ne fayda...benden giden gitti..sinirlerim acaip bozuldu düğünüme 3 ay kalmştı ..(

kıyamam sana çok zor durum canım inan herşey düzelicek burda neler okuyorum düğüne birkaç gün kala bitirmişler herşeyi sonrasında hayatına yeni biri girmiş evlenmiş çok çok daha mutlu allahım inşallah seninde yanında olur seninde yüzüne güler

artık tek umudum karşıma adam gibi birnn çıkması zaten..o sayede ayakta duruyoum..ailem ayrılmam için cok ugrastı benm gözümün açılması için eminim bir bildkleri vardr..Bakalım gelişmeleri aktarırım sizlere..Valla İyiki Varsnz!!! bilirsin ; akrabalara böyle durum anlatılmıyor en yakınndakiler bile içten içe gülüp sevinebiliyor sonuçta o yüzden yasadklarımı hep içimde tutmustum sizlere analtarak rahatLadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…