maalesef çok kötü bir durum yaşadığın bu kadar zaman beraber olup bu kadar sey paylaşıp ardından da bu hüsrana yakalanmak çok acı .. Ama dünyanın sonu değil bir şekilde hayat devam eder tamamen bittiğinde ama evlendiğinde yalanlarla dolu bir ömür geçirebilcek misin o var ... O düzelse bile sen her an her konunun altında birşey ararsın acabalarla dolu olursun .. Allahım sana yardım etsin yardımcın olsun ..
Amann ucuz kurtulmuşsun canım.
Bu kadar soğukkanlı yalan söyleyen adam Kurana el bassa ne olur.. Evlenince yalanlar büyür,çoğalır. Sakın dönme.. Resmen Allah korumuş
ahh ahh aynen öyle canım yaa..ucuz kurtuldum birde çimdeki su acı btse hayatıma kaldığım yerden dewvam edeceğim ins
Hic bosu bosuna hayatini riske atma canim. Zararin neresinden donulurse kardir askin ilk heyecani gecer gider onemli olan sadakat sana onca yalani soyleye nasil guvenebilirsin. Daha yolun cok basindasin inan bana yarin obur gun daha buyuk sorunlar yasarsin erkek arkadasinin yada ailelerin yuzunden farketmez ama yipranan sen olursun cunku adamlar bu konularda hep vurdumduymazdirlar..
Bitecek hiç merak etme.. Sen bunu hayat tecrübesi ve bir ders olarak al.. Güleceksin bu günlerine
maalesef çok kötü bir durum yaşadığın bu kadar zaman beraber olup bu kadar sey paylaşıp ardından da bu hüsrana yakalanmak çok acı .. Ama dünyanın sonu değil bir şekilde hayat devam eder tamamen bittiğinde ama evlendiğinde yalanlarla dolu bir ömür geçirebilcek misin o var ... O düzelse bile sen her an her konunun altında birşey ararsın acabalarla dolu olursun .. Allahım sana yardım etsin yardımcın olsun ..
ben bır yalan için ayrılmıştım cnm vaktı zamanında. sen yalanların içinde boğulmuşsun resmen. boyle bır adamdan hayır gelmez...her soyledığının ardından şüphe duyacaksın. bır daha guvenmeyeceksın
aman derım ardına bıle bakma
çok haklısın,, bir kişi bile sen bu çocukla mutlu olursun demedi zaten hep sorun hep sorun şimdi yalvarıyor ama ne fayda...benden giden gitti..sinirlerim acaip bozuldu düğünüme 3 ay kalmştı ..(
kıyamam sanaçok zor durum canım inan herşey düzelicek burda neler okuyorum düğüne birkaç gün kala bitirmişler herşeyi sonrasında hayatına yeni biri girmiş evlenmiş çok çok daha mutlu allahım inşallah seninde yanında olur seninde yüzüne güler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?