• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Hüsniye Modaevi

lethe00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2008
20
0
86
Kocaeli
Arkadaşlar, Bağdat Caddesindeki Hüsniye Modaevi'ne gittim gecen haftasonu. Daha fazla beklentiyle gittim ama içime sinmeyen birşeyler var. Aslında gelinliklerini beğendim ama ben daha kabarık istiyorum. Belki üzerime göre diktirirken bunu ayarlayabilirler. Benim sormak istediğim burada gelinlik diktiren var mı? Bu haftasonu tekrar gidip bir şans vermek istiyorum. Beğendiğim modeller ise şunlar:

2013 Gelinlik Modelleri, son moda kabarık, dar, sade , her vücut tipine göre gelinlikler Straplez, m dekolte, kemerli, d

2013 Gelinlik Modelleri, son moda kabarık, dar, sade , her vücut tipine göre gelinlikler Straplez, drapeli, dantel, tül,

2013 Gelinlik Modelleri, son moda kabarık, dar, sade , her vücut tipine göre gelinlikler Kısa kollu dantelli, çiçekli, k

2013 Gelinlik Modelleri, son moda kabarık, dar, sade , her vücut tipine göre gelinlikler Kemerli belden kabarık prenses

2013 Gelinlik Modelleri, son moda kabarık, dar, sade , her vücut tipine göre gelinlikler Kabarık gelinlik modelleri, swe
Bu haftasonu indirimin biteceğini söylediler. Bu nedenle eğer buraya karar verirsem hızlı olmalıyım ama aceleyede gelsin istemiyorum :(

Bir de yakınında Hülya Modaevi var onların da işçilikleri ve modelleri çok güzel. Gidip görmenizi tavsiye ederim. Ancak fiyatlar bana biraz yüksek geldi. Önerebileceğiniz güvenilir bir modaevi var mı?

kardeşimin eşi hülya modaevinde diktirdi gelinliğini çok memnun kaldı madem caddede gelinliklere bakıyorsun beyaz butige de bi ugramanı tavsiye ederim

kardeşimin eşi hülya modaevinde diktirdi gelinliğini çok memnun kaldı madem caddede gelinliklere bakıyorsun beyaz butige de bi ugramanı tavsiye ederim

Öncelikle teşekkürler.
Beyaz butiğin moe by beyaz butik mağazasından randevu aldım ama yetişemedim. Orası da aklımda.
Aslında orası benimde içime sindi ancak o gün kafam çok karışmıştı. Sizin kardeşinizin eşi ne zaman diktirmişti ve sakıncası yoksa fiyatını da belirtebilir misiniz? Hülya modaevinin izmit'te de yerleri var. Ben izmite de yakınım oraya da bakmayı düşünüyorum.

Öncelikle teşekkürler.
Beyaz butiğin moe by beyaz butik mağazasından randevu aldım ama yetişemedim. Orası da aklımda.
Aslında orası benimde içime sindi ancak o gün kafam çok karışmıştı. Sizin kardeşinizin eşi ne zaman diktirmişti ve sakıncası yoksa fiyatını da belirtebilir misiniz? Hülya modaevinin izmit'te de yerleri var. Ben izmite de yakınım oraya da bakmayı düşünüyorum.

18 kasımda evlendi kardesim 3500 e diktirdiler..ztn provalar bagdat caddesindeki yerlerinde oluyor ama dikim snrm izmitte yapılıyor çünkü provalara orda çalısan bi bayanın annesi izmitten gelip gidiyordu..kadıköyde de güler cer modaevini çok övüyorlar önünde daha çok zaman var rahat rahat heryeri gezebilirsin :))) gelinlik seçmek hazırlıkların en zevkli kısmı bana göre :)))

Son düzenleme:
Merhaba,
Ben İzmit'te oturuyorum ve ilk evliliğimde gelinliğimi Hülya Modaevinde diktirmiştim.İzmit merkezde Sanat Sokağı'nda,sahibi Ayten Hanım provaları bizzat kendisi büyük bir titizlikle yapıyor.Gerçekten çok özeniyor.Ayrıca Derince ilçesinde Aysira ve Henna gelinliklerin mağazaları var.Buralar diğer mağazalarına göre bayağı bir ucuz.Arkadaşım geçen kış Aysira'dan 1000 liraya çok şık straplez gelinliğini almıştı.Aklınızda bulunsun derim :)

gelinlik değilde bir akrabamız nişanlık diktirmişti hüsniye moda evinde çok memnun kalmışlardı...
benimde yavaştan bakmam lazım gelinliklere beyaz butik moe bakacağım bende allah içine sindirsin arkadaşım hayırlısı olsun şimdiden...gelinlik seçmek zordur...bu arada beyaz butik moe de özel dikim yapılıyormu arkadaşlar ben özel dikim istiyorumda...

18 kasımda evlendi kardesim 3500 e diktirdiler..ztn provalar bagdat caddesindeki yerlerinde oluyor ama dikim snrm izmitte yapılıyor çünkü provalara orda çalısan bi bayanın annesi izmitten gelip gidiyordu..kadıköyde de güler cer modaevini çok övüyorlar önünde daha çok zaman var rahat rahat heryeri gezebilirsin :))) gelinlik seçmek hazırlıkların en zevkli kısmı bana göre :)))

Evet çokkk zevkli ama çokta zorr :)

Merhaba,
Ben İzmit'te oturuyorum ve ilk evliliğimde gelinliğimi Hülya Modaevinde diktirmiştim.İzmit merkezde Sanat Sokağı'nda,sahibi Ayten Hanım provaları bizzat kendisi büyük bir titizlikle yapıyor.Gerçekten çok özeniyor.Ayrıca Derince ilçesinde Aysira ve Henna gelinliklerin mağazaları var.Buralar diğer mağazalarına göre bayağı bir ucuz.Arkadaşım geçen kış Aysira'dan 1000 liraya çok şık straplez gelinliğini almıştı.Aklınızda bulunsun derim :)

Merhaba,
Aysira ve Henna'ya baktım. Aysira'yı daha çok sevdim. İzmit mağaza fiyatları daha uygun ise oraya bakmakta fayda var sanırım.

Hülya modaevi'nin modellerini çok beğendim ama Bağdat caddesindeki yerlerinin fiyatı bana fazla geldi. Belki İzmit'te ki yerlerinde daha uygun olabilir. Oraya da bakmayı düşünüyorum.

Back