- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
- 598
- Konu Sahibi yercekimli karanfil
-
Biraz konuyu araştırsaydınız keşke. Laf arasında söylenmiş isim vermeden konuda geçen kişinin kim olduğu belli bile değil. Verilmiş bir örnektir. Kovulacağını bile iddia etmişsiniz ya diyecek söz bulamıyorum.
Butun gazetelerde Gozde Kansu yaziyor. Velev ki o olmasin normal mi elestirmesi? Gormus olduk biz esitlik ozgurluk olsun istiyoruz doyenlerin fikirlerini de.
KK da "trend topik" yapacak bir konu; miş mış, muş, müş
Evet normal çünkü tv kanallarında insanlar kılık kıyafetlerine, hareketlerine, yansıttıkları yaşam tarzlarına dikkat etmelidir. Bu özgürlüklere müdahale değildir. Eleştirmekte insani bir davranıştır.
Sapla samanı karıştırmayınız.
Gazetecilerde lafın arasında geçen bir cümleyi cımbızla alıp önceki gün ne kadar yarışma programı varsa hepsini izleyip içlerinden seçimini yapmış olmalı. Videosunu izlerseniz net olarak anlarsınız.
Kadin ciplak cikmamis dekolte giymis bunun zarari ne? Tvde dekolte giyileez diye bir sey mi var? Neye kime gore dikkat etmeliler.?
o zaman bir tarafa özgürlük diğerlerne yasaklar zihniyetine hoşgeldiniz dAtv de bir programda sunucu Gozde Kansu'nun giydigi kiyafeti"Bir sunucu oyle bir kiyafet giymis ki olamaz yani. Dunyada da kabul edilemez"diyerek elestirmis Huseyin Celik.
Hani kimsenin giyimine hayat tarzina karisilmiyordu. Sunucu kizin kovulacagi soyleniyor.
Evet yavas yavas ortaya cikiyor demokrasi ozgurluk anlayislari. Sen benim turbanima karisamazsin ama Ben senin dekoltene karisirim.
kimim ne giyeceği o kişiyi ilgilendirir. ve evet özgürlüklere müdaheledir. çok açık.Evet normal çünkü tv kanallarında insanlar kılık kıyafetlerine, hareketlerine, yansıttıkları yaşam tarzlarına dikkat etmelidir. Bu özgürlüklere müdahale değildir. Eleştirmekte insani bir davranıştır.
Sapla samanı karıştırmayınız.
Gazetecilerde lafın arasında geçen bir cümleyi cımbızla alıp önceki gün ne kadar yarışma programı varsa hepsini izleyip içlerinden seçimini yapmış olmalı. Videosunu izlerseniz net olarak anlarsınız.
Bu asabiliğinizi neye borçluyuz?
Tartışmaya açık bir insan olduğunuzu düşünmüyorum kusurabakmayın. İyi günler...
kimim ne giyeceği o kişiyi ilgilendirir. ve evet özgürlüklere müdaheledir. çok açık.
o zaman bi miş de benden gelsin eksik kalsam olmaz
acaba bu sunucunun dekoltesinden hüseyin beye ney-miş?
yooo. yoktur. bunun normal hayatı mı var. bir sanatçı dekolte giyip şarkısını söyler. mini eteklede çıkar.eleştiri yasakların olmasını istemenin bir adım öncesidirNormal hayattan bahsetmiyoruz tv kanalı, programından bahsediyoruz. Dünyanın neresine giderseniz gidin her zaman bunun sınırları vardır. Kaldı ki bir yasak koyarsanız müdahale olur, eleştiri ne zamandan beridir özgürlüklere müdahale olmuş?
yooo. yoktur. bunun normal hayatı mı var. bir sanatçı dekolte giyip şasrkısını söyler. mini eteklede çıkar.eleştiri yasakların olmasını istemenin bir adım öncesidir
bende.Düşünce mahkumlarını şimdi daha iyi anlayabiliyorum. Teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?