Huseyin Celik'in dekolte isyani

yercekimli karanfil

Güzel günler de bizi görecek mi?
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2010
11.644
22.255
598
Atv de bir programda sunucu Gozde Kansu'nun giydigi kiyafeti"Bir sunucu oyle bir kiyafet giymis ki olamaz yani. Dunyada da kabul edilemez"diyerek elestirmis Huseyin Celik.

Hani kimsenin giyimine hayat tarzina karisilmiyordu. Sunucu kizin kovulacagi soyleniyor.

Evet yavas yavas ortaya cikiyor demokrasi ozgurluk anlayislari. Sen benim turbanima karisamazsin ama Ben senin dekoltene karisirim.

Biraz konuyu araştırsaydınız keşke. Laf arasında söylenmiş isim vermeden konuda geçen kişinin kim olduğu belli bile değil. Verilmiş bir örnektir. Kovulacağını bile iddia etmişsiniz ya diyecek söz bulamıyorum.

Butun gazetelerde Gozde Kansu yaziyor. Velev ki o olmasin normal mi elestirmesi? Gormus olduk biz esitlik ozgurluk olsun istiyoruz doyenlerin fikirlerini de.

KK da "trend topik" yapacak bir konu; miş mış, muş, müş

Son düzenleme:
Butun gazetelerde Gozde Kansu yaziyor. Velev ki o olmasin normal mi elestirmesi? Gormus olduk biz esitlik ozgurluk olsun istiyoruz doyenlerin fikirlerini de.

Evet normal çünkü tv kanallarında insanlar kılık kıyafetlerine, hareketlerine, yansıttıkları yaşam tarzlarına dikkat etmelidir. Bu özgürlüklere müdahale değildir. Eleştirmekte insani bir davranıştır.
Sapla samanı karıştırmayınız.
Gazetecilerde lafın arasında geçen bir cümleyi cımbızla alıp önceki gün ne kadar yarışma programı varsa hepsini izleyip içlerinden seçimini yapmış olmalı. Videosunu izlerseniz net olarak anlarsınız.

Bakanin sozleri mis mus degil yorumlarinizi ona yapin isterseniz. Orada Gozde KAnsuyu gormeyin. Neden ona bu kadar takildiniz? Olayin ozune yorum yapmak isinize mi gelmedi yoksa?

Özgürlük adı altında, o sunucu çıplak çıksaydı da normal karşılar mıydınız? İnsanların normal kavramı farklıdır ve dekolte de bazılarımıza normal geldiği gibi bazılarımıza da anormal geliyor.

Özgür bir ülkede yaşıyoruz diye şeriat propagandası yapanları anlayışla karşılar mısınız siz? Peki siz bunu hoşgöremiyorsanız biz dekolteyi özgürlük sayıp hoşgörmek zorunda mıyız?

Biraz farklı fikirlere,görüşlere saygı gösterin. Asıl özgürlük bu...

Kadin ciplak cikmamis dekolte giymis bunun zarari ne? Tvde dekolte giyileez diye bir sey mi var? Neye kime gore dikkat etmeliler.?

bir kişinini dekoltesini eleştirmek
o dekolteden daha ahlaksızca ve edepsizce geliyor bana
bu ne hadsizlik, bu ne kendini bilmezlik...
kişilik haklarına saygı biraz yahu...

Kadin ciplak cikmamis dekolte giymis bunun zarari ne? Tvde dekolte giyileez diye bir sey mi var? Neye kime gore dikkat etmeliler.?

Bu asabiliğinizi neye borçluyuz?
Tartışmaya açık bir insan olduğunuzu düşünmüyorum kusurabakmayın. İyi günler...

o zaman bir tarafa özgürlük diğerlerne yasaklar zihniyetine hoşgeldiniz d
iyelim.
lla birilerine yasak koymak durumundayız . vay canına..
bırakın kardeşim kadınların kıyafetlerine. bi gidin ya.
taktınız milletin giydiklerine.

kimim ne giyeceği o kişiyi ilgilendirir. ve evet özgürlüklere müdaheledir. çok açık.

Bu asabiliğinizi neye borçluyuz?
Tartışmaya açık bir insan olduğunuzu düşünmüyorum kusurabakmayın. İyi günler...

Asabiyet mi ? Soru sormak ne zaman asabiyet oldu ?Konuyu arastirmamakla suclanan trend olmak icin acilmis konu iddialarina Ben maruz kaldim oysa ki. Size de iyi gunler.

olacak şey değilsiniz ya. size inanamıyorum. yasakçı zihniyeti eleştiırrsiniz topiklerde ,siyasette. ama kendiniz gelip yasakçı zihniyetle yorumlar yaparsınız. nasıl bir çelişkidir bu

Son düzenleme:
kimim ne giyeceği o kişiyi ilgilendirir. ve evet özgürlüklere müdaheledir. çok açık.

Normal hayattan bahsetmiyoruz tv kanalı, programından bahsediyoruz. Dünyanın neresine giderseniz gidin her zaman bunun sınırları vardır. Kaldı ki bir yasak koyarsanız müdahale olur, eleştiri ne zamandan beridir özgürlüklere müdahale olmuş?

yooo. yoktur. bunun normal hayatı mı var. bir sanatçı dekolte giyip şarkısını söyler. mini eteklede çıkar.eleştiri yasakların olmasını istemenin bir adım öncesidir

Son düzenleme:
yooo. yoktur. bunun normal hayatı mı var. bir sanatçı dekolte giyip şasrkısını söyler. mini eteklede çıkar.eleştiri yasakların olmasını istemenin bir adım öncesidir

Düşünce mahkumlarını şimdi daha iyi anlayabiliyorum. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…