• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hüseyin Çelik bu görüntüyü yalanladı!

ne kadar tuhaf artık hiç bir şeye şaşırmıyorum ne yazık şaşıracak bile hissiyat bırakmamıslar bende :ssz::ssz:

rezilliklerine rezillik ekliyolar birde yüzleri nasır tutmus yüzsüzlükte yalancılıkta onlardan ileri yok :22::22:

yüz mü kalmış?ben şahsen göremedim
söramazki zaten herşeyi üzeri kapatılıyor bununda üzeri kapatıldı bütün medya ellerinde:19:

üstüne kapatsalar iyi bi de insanları tehdit etmeleri yok mu!!

Ben bazen yazilislari ayni ama anlamlari farkli kelimeler kullandigimizi dusunuyorum hukumetle...
Baska cikar yolu bulamadim cunku...

bence az alalım da biraz hafiflesin :)

anneannem bi laf der '' onun günahını eşek bile taşımaz'' biz hiç almayalım onların günahlarını gezinin yıl dönümüde yaklaştı hep dış güçlerin işi bunlarr:27:

anneannem bi laf der '' onun günahını eşek bile taşımaz'' biz hiç almayalım onların günahlarını gezinin yıl dönümüde yaklaştı hep dış güçlerin işi bunlarr:27:

geziciler yapmıştır belkide ,neme lazım

anlamıyorum ki hiç bi gazateci sormadı mı siz herşeyi yalanlıyorsunuz ama adam çıkıp konuştu başbakan bana tokat attı dedi
yada ne biliyim hadi bizde gözlerimizi kapatalım ee 3 koruma adamı yere yatırıp nasıl dövmüş buda mı yalan:95:

Bence kesin sorulmustur. Çünkü gazetecilerin cogu cok duyarli.
Sormuslardir ama tv de gosterememislerdir. Her seyi gizledikleri gibi.

Back