haklı orada yerkel bale yapıyordu. bacaklarını kaldırarak. kuğu gölünü çok severmişteSoma'da Başbakan Erdoğan'ın bir genci tokatladığı o görüntüleri Hüseyin Çelik iddia olarak yorumladı. Yusuf Yerkel'in vatandaşı tekmelediği görüntüleri ise yalanladı.
sozcu.com.tr
AKP sözcüsü Hüseyin Çelik, yaptığı basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Çelik, Somada dün yaşanan Başbakan Erdoğan ve bir vatandaş arasında geçen kavga için, böyle bir görüntü var mı? Hayır yok dedi.
Ayrıca, Başbakanı protesto eden vatandaşı tekmeleyen Başbakanlık müşavirlerinden Yusuf Yerkel için de Bir fotoğrafa bakarak hüküm verilmez. Yerkel kendini savundu diyerek yalanladı.
İŞTE BU DA ÖZEL TİMLERLE BİRLİKTE KENDİNİ KORUYAN YUSUF YERKEL
kediydi o kedi yanlış görmüşsünüz siz
yusuf yerkel birde utanmadan darp raporu almış 7 günlük hüseyin çelik konuşmasında söyledi...
gülsem mi ağlasam mı şaşırdım...
tam sakinleşiyorum bi haber görüyorum yine sinirler tepeme çıkıyor....
bence halay cekiyorlarrr atma ziyaaa din kardeşiyiz
bunlara ne desek az geliyor
şuan haberleri okuyorum kolum sızlıyor sinirden
bende öyle gördüm aslında ama emin olamadım uçan tekmede olabilir yani...
anlamıyorum ki hiç bi gazateci sormadı mı siz herşeyi yalanlıyorsunuz ama adam çıkıp konuştu başbakan bana tokat attı dedi
yada ne biliyim hadi bizde gözlerimizi kapatalım ee 3 koruma adamı yere yatırıp nasıl dövmüş buda mı yalan:95:
Adam bu7 halde rapor aldıysayuhhhh yani...
B,ide almamış hali nasılolurdu..
Uçan ninja gibi savurmuş tekmeyi..
onlar görüyor da görmezden geliyoranlamıyorum ki hiç bi gazateci sormadı mı siz herşeyi yalanlıyorsunuz ama adam çıkıp konuştu başbakan bana tokat attı dedi
yada ne biliyim hadi bizde gözlerimizi kapatalım ee 3 koruma adamı yere yatırıp nasıl dövmüş buda mı yalan:95:
montaj montajj başka açıklaması olamazz
montaj montajj başka açıklaması olamazz
yusuf yerkel birde utanmadan darp raporu almış 7 günlük hüseyin çelik konuşmasında söyledi...
gülsem mi ağlasam mı şaşırdım...
tam sakinleşiyorum bi haber görüyorum yine sinirler tepeme çıkıyor....
söramazki zaten herşeyi üzeri kapatılıyor bununda üzeri kapatıldı bütün medya ellerinde
uçan ninja nee anca burnu uzun pinokyo ninjaa olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?