• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hüseyin Çelik bu görüntüyü yalanladı!

pofu

Karma Astrolog
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2010
15.977
19.861
498
Soma'da Başbakan Erdoğan'ın bir genci tokatladığı o görüntüleri Hüseyin Çelik iddia olarak yorumladı. Yusuf Yerkel'in vatandaşı tekmelediği görüntüleri ise yalanladı.
sozcu.com.tr
AKP sözcüsü Hüseyin Çelik, yaptığı basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Çelik, Soma’da dün yaşanan Başbakan Erdoğan ve bir vatandaş arasında geçen kavga için, “böyle bir görüntü var mı? Hayır yok…” dedi.

Ayrıca, Başbakan’ı protesto eden vatandaşı tekmeleyen Başbakanlık müşavirlerinden Yusuf Yerkel için de ” Bir fotoğrafa bakarak hüküm verilmez. Yerkel kendini savundu” diyerek yalanladı.
İŞTE BU DA ÖZEL TİMLERLE BİRLİKTE KENDİNİ KORUYAN YUSUF YERKEL

Eklentiler

• $celik-650.jpg
    $celik-650.jpg
    53,3 KB · Görüntüleme: 76
Soma'da Başbakan Erdoğan'ın bir genci tokatladığı o görüntüleri Hüseyin Çelik iddia olarak yorumladı. Yusuf Yerkel'in vatandaşı tekmelediği görüntüleri ise yalanladı.
sozcu.com.tr
AKP sözcüsü Hüseyin Çelik, yaptığı basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Çelik, Soma’da dün yaşanan Başbakan Erdoğan ve bir vatandaş arasında geçen kavga için, “böyle bir görüntü var mı? Hayır yok…” dedi.

Ayrıca, Başbakan’ı protesto eden vatandaşı tekmeleyen Başbakanlık müşavirlerinden Yusuf Yerkel için de ” Bir fotoğrafa bakarak hüküm verilmez. Yerkel kendini savundu” diyerek yalanladı.
İŞTE BU DA ÖZEL TİMLERLE BİRLİKTE KENDİNİ KORUYAN YUSUF YERKEL
haklı orada yerkel bale yapıyordu. bacaklarını kaldırarak. kuğu gölünü çok severmişte:ssz:

yusuf yerkel birde utanmadan darp raporu almış 7 günlük hüseyin çelik konuşmasında söyledi...
gülsem mi ağlasam mı şaşırdım...
tam sakinleşiyorum bi haber görüyorum yine sinirler tepeme çıkıyor....:47:

yusuf yerkel birde utanmadan darp raporu almış 7 günlük hüseyin çelik konuşmasında söyledi...

bunlara ne desek az geliyor
şuan haberleri okuyorum kolum sızlıyor sinirden

bunlara ne desek az geliyor
şuan haberleri okuyorum kolum sızlıyor sinirden

anlamıyorum ki hiç bi gazateci sormadı mı siz herşeyi yalanlıyorsunuz ama adam çıkıp konuştu başbakan bana tokat attı dedi
yada ne biliyim hadi bizde gözlerimizi kapatalım ee 3 koruma adamı yere yatırıp nasıl dövmüş buda mı yalan:95:

anlamıyorum ki hiç bi gazateci sormadı mı siz herşeyi yalanlıyorsunuz ama adam çıkıp konuştu başbakan bana tokat attı dedi
yada ne biliyim hadi bizde gözlerimizi kapatalım ee 3 koruma adamı yere yatırıp nasıl dövmüş buda mı yalan:95:

söramazki zaten herşeyi üzeri kapatılıyor bununda üzeri kapatıldı bütün medya ellerinde:19:

onlar görüyor da görmezden geliyor
yada hani bi laf vardır ya
ne görmek istiyorsan baktığın şey odur diye.. bunun gibi bişey işte

montaj montajj başka açıklaması olamazz :ssz::ssz:

aaa bi de o var dimiiii
bi ülkenin başbakanı ay yapmaz yaa paraleldir yahu yalan yalan

Vururken ayağı incindi herhalde canım ya kiyamam.:37:

O raporu veren doktor meslekten men edilmeli.

Back