• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hürriyet karacan kpss seti veriyor

çok tşk ederim cnm bari bunu kaçırmayayım. internetten baktım lise ve önlisans için ayrı üniversite için ayrı kitap veriyo. karacan akademinin konu anlatımlı,soru çözümlü 11 kitap 29 kupona diyor bilginize..

Son düzenleyen: Moderatör:
çok tşk ederim cnm bari bunu kaçırmayayım. internetten baktım lise ve önlisans için ayrı üniversite için ayrı kitap veriyo. karacan akademinin konu anlatımlı,soru çözümlü 11 kitap 29 kupona diyor bilginize..

rica ederim canım bende tesadüfen memurlarda okudum .
canım bende alsam aslında çok iyi olur kupon biriktirmek alışkanlık yaptı bende:6:
11 kitap iyimiş .

lisans mezunlarına verilmiyor bu sette gazeteciye gittim inceledim şimdi
bence kaçırmayın alın eğer lisans düzeyinde olursa bende alıcam
kuponla alınca fiyatı daha iyi oluyor .

lisans mezunlarınada veriliyormuş bence kaçırmamak lazım fiyat bakımından daha uygun.

arkadaslar lise ve önlisanslılar için 21, lisanslılar için de 29 kuponmuş...
valla ben önlisans oldgum halde 29 kupon biriktircem... ne kadar cok soru cozersek o kadar iyi hem aof son sınıfım ya belki lisanstan da girmek gerekebilir ilerde...
son katılım 30 Ekim haberiniz olsun...

valla ben önlisans oldgum halde 29 kupon biriktircem... ne kadar cok soru cozersek o kadar iyi hem aof son sınıfım ya belki lisanstan da girmek gerekebilir ilerde...

ben ilk kuponumu aldım lisans dan alıcam 29 kupon
haklısın canım bende elimde her kaynaktan olmasını istiyorum ...

bende biriktiriyorum kızlar önlisans olarak giricem :8:

Ama konu anlatımı sanırım bu. Soru bankası olsaydı alacaktım.

bende ilk kuponumu bugün alabildim.. ama gazetede çok bi bilgi yok, herhangi bi yere kayıt yaptırmamız gerekiyor mu acaba ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ama konu anlatımı sanırım bu. Soru bankası olsaydı alacaktım.
evet canım konu anlatımı birde konu sonunda sorular varmış
bende ilk kuponumu bugün alabildim.. ama gazetede çok bi bilgi yok, herhangi bi yere kayıt yaptırmamız gerekiyor mu acaba ?

canım kayıt olucakmışız ama gazete haber vericekmiş .

arkadaslar bende alıcaktım baslamıs sanırım bende pzts son dıye bılıyordumm...ben aynı zamanda sabah gazatesınden sınav akedemı bırıktıyorumm...onlısans 2 set yeterlı sanırımm...

Kızlar kuponlar tamam ne zaman alabiliriz kitaplarımızı ? Ilk defa kuponla bişi alıyorum hemen dağıtıma başlıyorlar mı nasıl öğrenebilirim ?:26:

lise önlisans karaca dağıtımı başladı
ama lisansın başlamadı bende onu bekliyorum.
sınav akademi soru bankası biriktirdim onunda daha dağıtımı başlamadı
sınav akedeminin konu anlatımlı setinide geçen aldım bayiden çok güzel yaprakları olsun yorumlaması hoşuma gitti aldığımıa deydi.
haber türk verdiği ihtiyacıda aldım ordan soruları çözmeye başladım.

sınav akademi soru bankası biriktirdim onunda daha dağıtımı başlamadı
sınav akedeminin konu anlatımlı setinide geçen aldım bayiden çok güzel yaprakları olsun yorumlaması hoşuma gitti aldığımıa deydi.
haber türk verdiği ihtiyacıda aldım ordan soruları çözmeye başladım.

geçti dımı bunun tarihi canım

Sınav akademi soru bankası biriktirdim onunda daha dağıtımı başlamadı
Haber türk verdiği ihtiyacıda aldım ordan soruları çözmeye başladım.

canım peki lisansın dağıtıma başladığını nerden öğrenebiliriz.. :26:

geçti dımı bunun tarihi canım
canım çoğunun geçti bende karacan hürriyetin ve sabah soru bankasının dağıtımını bekliyorum kuponlarım bitti çok oldu.
ama bazı ürünlerin tekrardan kuponları başlıyor promosyongazetesinde ilanları veriliyor bu siteyi netten takip ediyorum çoğunu bu siteden öğrendim.
canım peki lisansın dağıtıma başladığını nerden öğrenebiliriz.. :26:

promosyongazetesi diye bir site var nette ordan bakıyorum dağıtımı yapılan ürünler diye bir bölümü var canım şimdilik lisansın başlamadı dağıtımı.

Back