• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hürriyet Demirtaş'ın sözlerini görmezden geldi

Konu acmak gibi bir aliskanligim yok suraya uye oldugum 7-8seneden beri de acmamisimdir da.Derdim konu acmak degil benim.
Yorum yap ya da yapma farketmez.Hatta yap.Sorun kisisel degil..Ard arda bu flood ne yani? Burasi son dk haber sitesi degil ki.
Snuc olara siyset topigi , istedigim kadar haber paylasma ozgurlugunede sahibim.
:KK43:

Valla en çok ve en hızlı konu açan chess tir sanırım,ki hep takdir ederim kendisini...okypete var Angrypenguin vardı yine bi dönem çok fazla konu açan,özellikle hep aynı kaynaktan konu açanlarda çok olmuştur,ama hiç denk gelmedim bu sebeple serzenişte bulunulduğuna,şimdi neden cimcime acaba ilginç...

Valla en çok ve en hızlı konu açan chess tir sanırım,ki hep takdir ederim kendisini...okypete var Angrypenguin vardı yine bi dönem çok fazla konu açan,özellikle hep aynı kaynaktan konu açanlarda çok olmuştur,ama hiç denk gelmedim bu sebeple serzenişte bulunulduğuna,şimdi neden cimcime acaba ilginç...

Ben ustume alindim bunu.Sorun ne ayni kaynak ne de fikrimin ortusmedigi birinin acmasi.Kaldi ki ne kibledim ne sikayet ettim cimcimeyi bu sebepten dolayi.Ben 2 ana sayfanin neredeyse tamaminin ard arda acilan yeni konular olduguna denk gelmedim.Bir art niyet te yok soylemem de ama fazlasiyla bolum kullanissiz oluyor ve bir oneri sundum.Degerlendirilir mi bilmiyorum.Bu sebepten ban aldiysa uzulurum cidden sebep oldum diye.Mune abla aciklar gelince.

Chess Chess benim için siyasette en objektif konu açan uyedir ve açtığı konular sadece bir parti lehine diğer partiler aleyhine değildir.

Bu arada bende kib yapmadım onu.siyasette kardelen dışında kimseyi kiblemiyorum :)

Chess Chess benim için siyasette en objektif konu açan uyedir ve açtığı konular sadece bir parti lehine diğer partiler aleyhine değildir.

Bu arada bende kib yapmadım onu.siyasette kardelen dışında kimseyi kiblemiyorum :)

güzel sözleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar, ama esas konuyu bilmediğim için başka bi yorum yapamayacağım adımın geçtiği mesajları okudum sadece

E doğru... Karşi tarafta kendini savunmaya geçecek haliyle... Onlarda ellerini kollarini bağlayacak değiller.

Gerçeği söyledim.konuyu oku bi anlarsın.

anladım canımda bişey demek istemiyorum, zaten çoğu üye beni güzel gözlemliyor, sende onlardan birisin, ben farklı kaynaklardan konu açıyorum dediğin gibi, düşünce olarak bir birine zıt ajanslardan, çoğu zamanda eğlenceli haberler bulmaya çalışıyorum ki sohbet edelim diye çünkü mizah bizi birleştiriyor, ama bugünlerde pek eğlencek tadımız yok. Benim tarzım bu yani, başkasının tarzına bişey deme hakkım yok
cimcimeye de bi yorumum yok bu konuda, çünkü benimle alakalı bi konu değil

Son düzenleme:
Valla ben de kiblemedim, forumun baştan aşağı ahaber dolu olması dikkatimi çekti ve belirttim o kadar :) Başkası sadece Bir Gün veya Evrensel'de yayınlanan her haberi foruma taşısa ona da aynı şeyi söylerdim.

Ya cimcime bi soluklan bolum konu ishali oldu yemin ederim.Her cumle icin bi konu acilir mi? Yarina da birak.Yarin devam edersin.Sabahtan beri bu ne.Burasi online son dk haber bolumu degil.Bizde okuyoruz takip ediyoruz an be an haberleri.Azcik aralarindan siyrilan,daha onemli haberleri paylas.

@Mune @Kazen
Uyelere gunluk konu acma limiti getirilsin lutfen.Timeline'i takip edemeyecek hale geldik.
Bence konu yagmuru yerine o da bihterin köşküne gitsin... Orada vatani kurtarma ihtimali daha yuksek... :KK45::KK45:

Ciddi soruyorum Hürriyet ne yaptı da bir anda herkes bu gazeteyi konuşur oldu ? Ne yazmıştı ki cumhurbaşkanı ile ilgili ?

Ciddi soruyorum Hürriyet ne yaptı da bir anda herkes bu gazeteyi konuşur oldu ? Ne yazmıştı ki cumhurbaşkanı ile ilgili ?
Dağlıca baskını sonrası tvde konuşurken konu "400 mv verin" lafına geldi. O da "bir partiye 400 mv verilseydi ve anayasa değiştirilseydi böyle olmazdı" dedi.
Hürriyet de konuşmanın bu cümlesini alıp "400 mv verilseydi böyle olmazdı" diye manşet yaptı.

FB_IMG_1441818572217.webp

Back