• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hürriyet Demirtaş'ın sözlerini görmezden geldi

cimcimegfb

Nami deger #cimcimegfb
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
18.040
40.747
798
http://m.ensonhaber.com/haber.php?id=377118

Hürriyet Demirtaş'ın sözlerini görmezden geldi

Demirtaş basın toplantısında açık açık sokağa çıkan ülkücüleri tehdit etti, Hürriyet bu açıklamayı görmedi..
HDP lideri Demirtaş, 2 günde 31 şehit verilen PKK saldırıları sonrası yapılan teröre tepki yürüyüşlerinde, bazı grupların HDP binalarına saldırmalarıyla ilgili bir açıklama yaptı.

"ANANIZDAN DOĞDUĞUNUZA PİŞMAN EDERİZ"
Demirtaş, HDP binalarına saldıranların "cebinde çay parası bile olmayan milliyetçi fakir fukaralar" olarak nitelediği konuşmasında "Bu saldırılara karşı meşru savunma devreye girer, ananızdan doğduğunuza pişman olursunuz" şeklinde tehdit dolu sözler sarfetti.

HÜRRİYET YİNE DEMİRTAŞ'I KORUDU
Günlerdir, binası önündeki protesto gösterilerini "büyük saldırı" olarak manşetlerden düşürmeyen Hürriyet ise sırf HDP'nin oylarını koruma pahasına, Demirtaş'ın tehditlerini görmezden geldi.

hurriyet_5542.jpg

Evet sıradaki hedef Hürriyet gazetesi bunu çok net görüyoruz.

Paralel medya da var ama onu unutma. Sağlı sollu kroşeler geliyor hem Hürriyete'e hem paralele. Seçimden önce tüm ayrık otları temizlenmeli ama dimi, tek taraflı yayına dönmeliyiz, olmuyor böyle.

O değil de sosyal medyada twitter ve fb yasağı ne zaman gelir acep? :KK64:

Paralel medya da var ama onu unutma. Sağlı sollu kroşeler geliyor hem Hürriyete'e hem paralele. Seçimden önce tüm ayrık otları temizlenmeli ama dimi, tek taraflı yayına dönmeliyiz, olmuyor böyle.

O değil de sosyal medyada twitter ve fb yasağı ne zaman gelir acep? :KK64:
Aaa onu unutmuşum.

Suçlular chp,mhp...
Bunun yanında Fox tv,Hürriyet,Sözcü paralel medya,Bekir Coşkun,Yılmaz Özdil,Sağcılar,Solcular,Ülkücüler vs...

Tek suçsuz akp.

Ya cimcime bi soluklan bolum konu ishali oldu yemin ederim.Her cumle icin bi konu acilir mi? Yarina da birak.Yarin devam edersin.Sabahtan beri bu ne.Burasi online son dk haber bolumu degil.Bizde okuyoruz takip ediyoruz an be an haberleri.Azcik aralarindan siyrilan,daha onemli haberleri paylas.

Mune Mune Kazen Kazen
Uyelere gunluk konu acma limiti getirilsin lutfen.Timeline'i takip edemeyecek hale geldik.

Ya cimcime bi soluklan bolum konu ishali oldu yemin ederim.Her cumle icin bi konu acilir mi? Yarina da birak.Yarin devam edersin.Sabahtan beri bu ne.Burasi online son dk haber bolumu degil.Bizde okuyoruz takip ediyoruz an be an haberleri.Azcik aralarindan siyrilan,daha onemli haberleri paylas.

Mune Mune Kazen Kazen
Uyelere gunluk konu acma limiti getirilsin lutfen.Timeline'i takip edemeyecek hale geldik.
Burada belirli üyeler var kimi akp nin lehine konu acıyor sadece kimi hdp lehine.bu iki grup çok dikkatimi çekiyor.

Sasirma her dikkatimi ceken haberi acarim cinim , banli. V benden once acan olmadiysa
Yok ben uzuluyorum sadece, ahaber'in internet sitesinin neredeyse her haberini bila bedel buraya kopyalayarak o kadar emek harciyorsunuz :KK43: arada boyle baska kaynaklarinizi gorunce sevindim.

Yalniz sizinle herhangi bir tanisikligimiz yok, bu nedenle "cininiz" degilim; tanimadigimiz insanlarla konusurken takindigimiz gorgu kurallarini muhakkak biliyorsunuzdur, onlari devreye alirsak sevinirim :)

Mune Mune Kazen Kazen

Hayirdir sana acack konu kalmadi diye mii dert edindin ?
Farkindaysan yorum yapmiyorm herkezin yaptigi gbi haber paylasiyorum ,

Burada belirli üyeler var kimi akp nin lehine konu acıyor sadece kimi hdp lehine.bu iki grup çok dikkatimi çekiyor.

Ay kadesa ben ilk defa denk geldim bu kadar ard arda 10-15 konu.Hayir hepsi haber niteligi tasisa tamam da.Bu ne yani.Hic kimse acmasin bu kadar konu valla hangi taraf olursa olsun.Takibi zor,neyi okuyacagini sasiriyosun,hicbir konuya hakim olamiyorsun.Valla bugun daraldim.

Hayirdir sana acack konu kalmadi diye mii dert edindin ?
Farkindaysan yorum yapmiyorm herkezin yaptigi gbi haber paylasiyorum ,

Konu acmak gibi bir aliskanligim yok suraya uye oldugum 7-8seneden beri de acmamisimdir da.Derdim konu acmak degil benim.
Yorum yap ya da yapma farketmez.Hatta yap.Sorun kisisel degil..Ard arda bu flood ne yani? Burasi son dk haber sitesi degil ki.

Back