ÖZELLİKLE RAMAZANDA HARİKA GİDEN HURMANIN FARKLI BİR SUNUMU.
YARIM KİLO HURMA
BİR FİNCAN SUSAM
YARIM FİNCAN YAĞ
2 FİNCAN HİNDİSTANCEVİZİ YA DA DÖVÜLMÜŞ ANTEP FISTIĞI
Hurmalar once yıkanıp çekirdekleri ve sapları çıkartılır.teflon tava da önce susamlar pembeleşene kadar
kavrulur.daha sonra içine yarım fincan yağ ve sonra hurmalar atılıp 5 dakıka ezerek kavrulur.ocaktan alınıp bıraz soguması beklenır. Sonra elle şekil verilip dövülmüş antep yada hindistan cevizine bulanır.işte size farklı bir şekerleme.afiyet olsun
pinarcim deyisik birseye benziyor denemek isterim hurmayida cok severimcokacimcoook
ama ben pek susam sevmem susamsizda olurmufisfisfis
ellerine saglik canimopuyorumnanaktan
pinarcim deyisik birseye benziyor denemek isterim hurmayida cok severimcokacimcoook
ama ben pek susam sevmem susamsizda olurmufisfisfis
ellerine saglik canimopuyorumnanaktan
ellerine emegine saglik canim
barzeyimizin topiginde gördüm
hemen daldim buraya
nasilda gözümden kacmis kusuruma bakma canim
hurmayi cok severim
insallah denemek nasip olur
bir kac gün saklanabilir dimi tatlim???
ellerine emegine saglik canim
barzeyimizin topiginde gördüm
hemen daldim buraya
nasilda gözümden kacmis kusuruma bakma canim
hurmayi cok severim
insallah denemek nasip olur
bir kac gün saklanabilir dimi tatlim???
fundym bu resimsizdi yakın zamanda ekledım fotoyu ondan dıkkatını cekmedı belkı.bu ıstedıgın kadar saklanır hıçbırsey olmaz..hurma o kadar mübarek bir meyveki asla ne karınca ne bocek hıc vurmuyor.bozulmuyor.ırakta 40-45 derece sıcaklıkta heop dısarıda durur hurmalar hıc bozulmaz.bu da bozulmaz ıstedıgın kadar yap kaldır cnm bnm..
çok teşekkürler ediyorum güzel yorumların için bitnm..üşenmemiş hepsine yazmışsın..nasıl mutlu oluyorum bilemezsin..rabbimde seni mutlu etsin inşallah..opuyorumnanaktan