hurma poleni kullanan var mı ?

hurma poleni hamile kalmak için şifa mı

• evet

OY: 4 50,0%
  • hayır

OY: 4 50,0%

• Ankete Katılan
    8

meraklilarca

Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2017
187
109
arkadaşlar herkese merhaba ,çocuk isteyen bi çiftiz ,bi problemimiz yok bize hurma poleni önerdiler ,nasıl kullanılır ,kullanan ve şifasını gören var mı merak ettim ,yardımcı olur musunuz ??

Ben gecen sene kullandım bır tatlı kalığı polenle bir tatlı kalığı balı karıştırıyorsunuz sabah ac karna yiyorsun. Bizimde sırunumuz yoktu ama olmuyordu bi fayda göremedim ben acıkcası umarım sen görürsün. Tavsiyem düşünme hamile kalaxakmıyım diye bak gör kalcaksın aklından cıktığında.

Ben gecen sene kullandım bır tatlı kalığı polenle bir tatlı kalığı balı karıştırıyorsunuz sabah ac karna yiyorsun. Bizimde sırunumuz yoktu ama olmuyordu bi fayda göremedim ben acıkcası umarım sen görürsün. Tavsiyem düşünme hamile kalaxakmıyım diye bak gör kalcaksın aklından cıktığında.
ya bizede çok tavsiye ettiler 3 kutu aldık bide :/ senin nasıl oldu ??

Ümreden kayınvalidem getirdi düzenli kullandım sonuç negatif. Bal tarcin ve çörek otu kullandım negatif. İncir kürü kullandım negatif. Hastanemi değiştim klomen ve femara aynı anda kullandım aşırı yumurtlama ve yumurtalıklarımın buyumesı sonucu (ohss senderomu) hastanede yattım iki hafta (5cocuk doğurmuş kadar agrı cektım) öncesinde asılama yapıldı negatif. Tüm testler temizdi sorun yoktu bizde hastaneye düşünce tövbe ettım bir daha bebek hiç hiç birsey yapmayacagım dıye 2 ay sonra hamile kaldım Allahın mucizesi işte.

Ümreden kayınvalidem getirdi düzenli kullandım sonuç negatif. Bal tarcin ve çörek otu kullandım negatif. İncir kürü kullandım negatif. Hastanemi değiştim klomen ve femara aynı anda kullandım aşırı yumurtlama ve yumurtalıklarımın buyumesı sonucu (ohss senderomu) hastanede yattım iki hafta (5cocuk doğurmuş kadar agrı cektım) öncesinde asılama yapıldı negatif. Tüm testler temizdi sorun yoktu bizde hastaneye düşünce tövbe ettım bir daha bebek hiç hiç birsey yapmayacagım dıye 2 ay sonra hamile kaldım Allahın mucizesi işte.
yaa işte bana derman olan kadın ne alaka falan diyebilirsin arkadaşım ama aynı sıralamayı yaşayıp şuan aşılama yapsak mı acabalarındayız,herhangi bi sağlık problememiz yok şükür ama 2yıldır bebek sahibi olamıyoruz ,rabbim hayırlısıyla kucağınıza almak nasip etsin

yaa işte bana derman olan kadın ne alaka falan diyebilirsin arkadaşım ama aynı sıralamayı yaşayıp şuan aşılama yapsak mı acabalarındayız,herhangi bi sağlık problememiz yok şükür ama 2yıldır bebek sahibi olamıyoruz ,rabbim hayırlısıyla kucağınıza almak nasip etsin
Dene herseyi içinde kalmasın tabiki bende iki yıl bekledim bebeğimi rabbim sana ve tüm isteyenlere de nasıp eder insallah.

Canım herşeyin bir vakti var tabi bazen cok sabır gerekiyor. Bizde 20 aydır deniyorduk. Son iki aydır Ovulasyona kadar bu karışımı yedim. Ve nihayet hamileyim. Bendeki en güzel etkisi 30-31-32-33 gün olan dongulerim 28e dusmustu ve pko olduğumu söylemişti doktorum yani yumurtanın yeterince gelişip catlamamis olma durumu vardı bu ay lavaboda elime kocaman şeffaf yumurta sıvısı vardı. Yani çatlamıştı. Daha çok yeni inşallah keseyi görüp kalp atışını duyarız. Insanın bir umut ışığı görmesi bile güzel Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tez vakitte yaşatsın

X