Çok teşekkür ederim yeni evliyim hep ufak tefek kilo problemim olmuştur ve insan evlendikten sonra gerçekten kilo alıyormuş bunuda anlamış oldumBirkaç yıl önce 10 güne yakın yapmıştım bana 3 günde 2 kilo verdiriyordu en son bizimkiler aldı hurmaları elimdenzamaninda çok faydasını gördüm inşallah siz de iyi sonuçlar alırsınız allah kolaylık versin :)
Aynen aynen 3 ay boyunca gebelik istedim olmadı bu ayda zayıflamaya kafayı bozdum hadi bakalim çok kararlıyım inşallah böyle devam ederHayırlı olsunn doğrudur valla bi de hamilelik zaten kilo konusunda sıkıntı getireceği için öncesinde biraz daha eksilerden başlamak gerekli geçen onu düşündüm ben
toplamda kaç kg verdiniz acaba? ben de başlamak istiyorum da7.gun
Aslında son gün olması gerekiyor ama ben yarında yapicam yarını yazmıcam ramazan gününün sabahı tartilip sonucu yazarım kizalr bugün kısaca yazicam iki öğün hurma yedim ve ayran içtim bide suyumu içtim o kadar ve birazda spor yaptım bu kadar iyi aksamlar...
Toplam da 3 kilo verdim şuanda yememe dikkat ederek bol su içerek kilo vermeye devam ediyorumtoplamda kaç kg verdiniz acaba? ben de başlamak istiyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?