Yani erkeğin organına takılırmı bilmem ama böyle vajinadan ip gibi birşey sallanıyormuş bir arkadasım öyle söylemişti çok sinir bozucu diyordu hemde şahsen bu çift taraflı birşey karşımdaki insan kocam bile olsa onun rahatı için böyle birşey asla kendime taktırmam madem amaç korunmak o korunsun
Okurken felç geçirdim. Yahu siz evlisiniz cinsel ilişkiden neden bir cinayet işlemişsiniz gibi bahsediyosunuz?
Kılıf demenize gerek yok kondom ya da prezervatif diyebilirsiniz.
Ayrıca kedi gibi eşleri ayırmaları mümkün mü Allah Muhammed aşkına ya? Nasıl keklenebildiniz sizin tabirinizle?
Sizin için bana göre en güzel korunma yöntemi kadın doğum ilacı.
Gideceksiniz doktor size uygun ilacı verecek her gün aynı saatte alın geri çekilmesine de gerek yok eşinizin hapı kullanırken kafanızda rahat olur.
Siz evlisiniz bunlar normal şeyler. 6 ayda bir muayene olmanız ve korunmanız her evli insan için gayet doğal bir şey.
Canlar; en az zarar için prezervatif kullanımı tavsiye ediliyor. nrdgl
tırtıklı mırtıklı kullan çeşit denemiş olursun . İlaç ve spiral kullanmanı tavsiye etmem çevremde birçok kişi böyle hamile kaldı. Spirallerde hormonları etkileyen maddeler oluyor zaten bakırdan yapılıyor. Kimse %100 şu yöntem korur diyemez. İlaçların da en doğalının içinden iki metre prospektüs çıkıyor
Yan etkilerinin başında "ani ölüm" yazıyor.
Karar senin tabiki burası fikir alış verişine dair bir platform. Benim oyum kılıftan yana
%100 koruma yöntemi olarak "hiç ilişki yaşamamak" var bir tek .
yanı kılıf gundem konusu olmus ben doktor ısım olarak oyle soyledı dıye yazdım. daha usturuplu dıye tamam cınsellık cok dogal ama bellı mahremıyette var sonucta hayvanlar gıbı sokakta yapmıyoruz. Ve cınsel kazalara bakarsanız bu bahsettıgım olay var malesef ayrım hastanelerde oluyormus