pezarvatif demek. hap ve ıgneyıde hormonlar yuzunden ıstemıyorum cunku adet duzensızlıgım ve kılom var. en uygun spıral ama hem tırsıyorum hemde bu duyduklarımdan etkılendımIgne var ?
Dogum kontrol haplari var ?
Kilif ne demek ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pezarvatif demek. hap ve ıgneyıde hormonlar yuzunden ıstemıyorum cunku adet duzensızlıgım ve kılom var. en uygun spıral ama hem tırsıyorum hemde bu duyduklarımdan etkılendımIgne var ?
Dogum kontrol haplari var ?
Kilif ne demek ?
Onu dusunmeyin bunu dusunmeyin, hicbir guvenilirligi olmayan bir yontemle korundugunuzu iddia edin, sonra da hamile kalmaktan korkun.ay onuda gordum ıyıce korktum bır akrabamızda spıralle hamıle kaldı ve cıkartmadılar cocuk ıcın tehlıkelı dıye
kılıfıda esımde bende dusunmuyoruz
ayrıca zaten belli başlı yöntemler var. prezervatif istemiyoruz hap alsam ama hormonlarım e spira de takılıyo... ee napalım.
Bir ihtimal daha var, o da tüpleri bağlatmak mı dersin
ayrıca zaten belli başlı yöntemler var. prezervatif istemiyoruz hap alsam ama hormonlarım e spira de takılıyo... ee napalım.
Kocayı ortadan kaldırma yöntemiYa sanırım mune benim açtığım bir konuya bir yöntem yazmıştı, ben ilk kez duymuştum, bulabilirsem yazayım dur :)
Hamileyken spiral cikartilmiyor ve gebelik ilerledikce de risk oluyorDoğduktan sonra eline tutusturmuslar. Onunla doğması mümkün mü?Kadın hamile kaldığını öğrenince çıkarttırmıştır zaten.
E ne oluyor peki?Hamileyken spiral cikartilmiyor ve gebelik ilerledikce de risk oluyor