• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HURAFEMI BILMIYORUM AMA YASAYAN VARMI ??

Rahim içi aparatlar varmış spiral harici, doktoruna danış bence.

Geri çekilme bir doğum kontrol yöntemi değil kesinlikle çok riskli ve hamile kalan çok kadın var. Ben 180 km hızla giderken önüne biri çıkınca aniden frene basmaya benzetirim geri çekilmeyi, her an o kişiye çarpabilirsin. Spiralde dediğiniz bir şey duymadım ben hiç ya güvenemiyorsanız doktorunuza sorun ama ben zannetmiyorum yani en azından geri çekilme kullanmaktansa spiral kesinkes daha garantili.

ay onuda gordum ıyıce korktum bır akrabamızda spıralle hamıle kaldı ve cıkartmadılar cocuk ıcın tehlıkelı dıye :KK43::KK43:
kılıfıda esımde bende dusunmuyoruz
Onu dusunmeyin bunu dusunmeyin, hicbir guvenilirligi olmayan bir yontemle korundugunuzu iddia edin, sonra da hamile kalmaktan korkun.
Peki oldu size iyi gunler.

takılır mı bilmiyorum da niye rezil oluyosun ki?

ayrıca burayı ne cahiller okuyor. lütfen geri çekilme ile korunuyoruz demeyin. geri çekilme korunma yöntemi değil diye bas bas bağırıyor herkes. sokaktaki her on hamileden beşi geri çekilme yöntemi ile hamile kalmıştır emin olun.

neden rezil olsun insan?

kime rezil olsun?

hepimiz yaşanmış bir cinsel ilişkinin sonucuyuz, bahsettiğiniz şey yaşanırsa bununla alay eden boş bi kafatası taşıyordur.

rezillik bir durum yok ama eğer bu risk varsa sürekli diken üstünde olacaksınız. ki şimdiden tedirginsiniz.

en doğru yöntemi jinekoloğunuz ile bulacağınızı düşünüyorum. detayları doktorunuzla konuşabilirsiniz.

Zorla bebek sahibi oldum şimdi hamile kalmaya korktuğumdan hergün rüyamda hamile olduğumu görüyorum,eskiden görsem bin anlam yüklerdim:))):KK3: bende spiral taktircam bu ay

Hamileyken spiral cikartilmiyor ve gebelik ilerledikce de risk oluyor
E ne oluyor peki?o_O Spiral komple riskli bir şey o zaman.
O fotoğraf öyleymiş ama, hemşire koymuş çocuğun eline. Dediğiniz gibiyse o zaman doğum sırasında çıkartınca koymuslardir.

Gazetede görmüştüm malum kılıf için kuşakabin diyorlardı :KK70::KK70::KK70:

Prezervatif bence De ama hissiyat malesef azalıyor bayan da da erkekde de bu yüzden spiral düşünülebilir bence sonuçta erkeğe bı zararı yok prezervatifin ama bütün diğer şeyler kadına zararlı vücuduna

Back