• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Huncalife Ürünleri Kullanıcı Yorumları

carmina exclusive eyeliner 'ını almış bana annem :)
açıkçası hiç bir beklentim olmadan kullanmaya başladım ve beni çok şaşırttı,eyeliner'ını herkese öneririm,kalıcılığı ve verdiği koyu siyah renk çok hoşuma gitti :)

Carmina Likit Kapatıcı, Carmina Exclusive Allık ve Pudra ile Mineral Fondötenini mutlaka deneyin derim

ama neden hala Avon ve Oriflame merakı almış başını gidiyor anlamıyorum. Kime sorsam avonu ya diyor gözlerimi kaşındırıyor ya da başka farklı şikayetler. Amacım burda avonu veya oriflame i baltalamak değil ama sadece sormak istiyorum sağlık bakanlığı tarafından onayınız var mı arkadaşlar? Bunu da geçiyorum.. Ürünleriniz ele ayağa düşmüş ve ne yazık ki ülkemiz 3. kuşak ülke olduğu için ki bunu zaten fakirlik ve yoksulluk belli ediyor. Örnek vermek istiyorum 2 firma düşünelim biri çok kaliteli satıyor diğeri insan sağlığıyla alakasız ama çok ucuz satılan yerden kapatıcı aldınız ne kadar 10 tl kullandınız size zarar verdi rahatsız etti ee nereye gidecek çöpe. peki kaliteli firmamızı ele alalım 20 tlye kapatıcı aldık hem ürün kaliteli size hiç bir zarar vermiyor hem de defalarca kullanmak istiyor ve bittikçe tekrar tekrar alıyosunuz.. Bu kötü mü yani?

ürünler ve üyelikle ilgili bilgi almak isteyenlerr lütfen bana ulaşınnn ve sizi sağlıklı ve bolkazançlı günlerle tanıştıralımm

[QUOTE="hunca gulguzeli, huncalife ürünleri hakkında bilgisi olanlar anlatabilir mi ben yeni üye oldum çoğu ürünlerini bilmiyorum

tavsiye üzerine parfüm kullandım çok güzel parfümleri temsilci oldum şimdi hem indirimli alıyorum hem kazanıyorum

IMG-20161215-WA0010.jpg

hunca life argan yağlı şampuan kullanıyorum,çok memnunum hem saçlarımı güçlendirdi hem saçlarımı parlaklaştırdı.

benim saçlarım ince telli olmadığı için bilemiyorum;ama diğer şampuanlara göre daha yumuşak yapıyor saçı,eczanelere bi gidin oralarda da saç dökülmesine karşı pek çok şampuan var...

KIZLAR MERHABA BENDE HUNCALIFE TEMSILCISIYIM.. GERCEKTEN SIKI BIR AVON TAKIPCILIGINDEN SONRA GEREK URUNLER GEREK KAZANC BENI SASIRTTI. NETWORK İŞİNDE YUKSEK KAR MARJI OLAN TURK BIR FIRMA.. TEMIZLIK URUNLERI KOZMETIK URUNLERI BITKISEL VE COK KULLANISLI..ÜRÜNLERİ İNCELEMEK İÇİN KATALOG İSTERSENIZ TARAFIMA ULASABILIRSINIZ..

Back