Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Bebeğim 5 aylık 2 ay öncesine kadar gece uykusu çok iyiydi ama son aylarda çok sık uyanır oldu.Bugün humananın iyi geceler çayını aldım.Kullanma talimatında 100 ml e 1 tatlı kaşığı diyor ama ölçü bana çok geldi.Ne kadar kullanmam lazım acaba?
Ben ölçüsünü 50 ml'e 1 çay kaşığı kadar yapıyordum.
Ama şimdi seni üzmek istemem her bebekte bir değil tabiki benim kızımda pek işe yaramamıştı açıkcası.. İnşallah senin bebeğin güzel uyur
bizdede işe yaramdı malesef..milupa gece çayı daha etkili şimdi onu kulanıyorum aralıksız 5 saat uyuyor şükür :)))yanlız biz yaşımızdayız doğduğundan beri uyku problemimiz vardı (
Dün akşam yatmadan önce verdim çayı ama ben de bir etki göremedim:: oysaki nasıl da heveslenmiştim..Milupanın çayını alacaktım aslında fakat içindeki anason bitkisi rakı maddesi olduğu için uyuşturma etkisi yapıyormuş ve bebekler bu yüzden uyanamıyorlarmış.Doktorumuza sormuştuk milupanın çayını alerji yapmazsa kullanabilirsin demişti ama ben yine de tereddütte kaldım humanın çayını aldım..Sonuç HÜSRAN :
Dün akşam yatmadan önce verdim çayı ama ben de bir etki göremedim:: oysaki nasıl da heveslenmiştim..Milupanın çayını alacaktım aslında fakat içindeki anason bitkisi rakı maddesi olduğu için uyuşturma etkisi yapıyormuş ve bebekler bu yüzden uyanamıyorlarmış.Doktorumuza sormuştuk milupanın çayını alerji yapmazsa kullanabilirsin demişti ama ben yine de tereddütte kaldım humanın çayını aldım..Sonuç HÜSRAN :
canım ben onu kullanmadım ama adaçayı yada ıhlamur kullanıyodum.etkisi oluyodu.bi ara öyle düzene sokmuşıum uykularını.ama bi defa ermekle etkisini göremezsin zaten.onu hergün aynı saatlerde düzenli olarak ver.4-5gün sonra falan etkisini görmeye başlarsın.,inşallah herşey yoluna girer canım....
ayrıca anoson bebeğin zekasını etkiliyor diye biliyorum.onun için diğerini kullanma derim...