- 28 Kasım 2014
- 3.369
- 497
- 198
- 41
- Konu Sahibi hulyaselcuk
Ve elimde lisanslı 2 kere serebildiğim ve yıkayıp kaldırdığım nevresim takımı var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ve elimde lisanslı 2 kere serebildiğim ve yıkayıp kaldırdığım nevresim takımı var
bu güzelmiş canım ama yatağımız pembe park yatak :)Ve elimde lisanslı 2 kere serebildiğim ve yıkayıp kaldırdığım nevresim takımı varEki Görüntüle 1465757 Eki Görüntüle 1465758
Malesef.. Ayıcık figürlü yastık ve bebek çantası satıldı bile..canım bu kadarmı oyuncak
39 numara spor ayakkabı orjinal taşları 180 tl ye alınmıştırelimde daha bir sürü 1-2 defa kullanılmış marka ürünler var kızlar kız bebek kıyafetiyle takas olur
Ya vallahi ürünlerin tam benlik . Ayakkabı nolarımızda uysa süper..ama elimde senin istediğin bileyler yok.. E nakitte yok zaten .sırf bu yüzden alışveriş yapamıyoruzhayırlı olsun canım konuma yeni ürünler ekledim 2-3-4 yaş kıyafet ayakkabı montla takaslı kimsede yok mu
rainwalker 40 eagle eyes yeni sezon 60 düşünürsen pazarlık olur canımcnm gözlükler ne kadar??
kısmet tatlım herkes nasibini yermiş ayak numaran kaçYa vallahi ürünlerin tam benlik . Ayakkabı nolarımızda uysa süper..ama elimde senin istediğin bileyler yok.. E nakitte yok zaten .sırf bu yüzden alışveriş yapamıyoruz
39cnmkısmet tatlım herkes nasibini yermiş ayak numaran kaç
evet onu biliyorum önce yazışmıştık ya ..fiyatından dolayı olmuyor :)siyah taşlı spor 39 canım
sen ne düşünüyorsun canım o zamanevet onu biliyorum önce yazışmıştık ya ..fiyatından dolayı olmuyor :)