Hülya Avşar’dan Soma için skandal sözler!

Kesinlikle katılıyorum.Bugün evdeydim,biraz tv izledim ve dediğiniz gibi çok kişiye rastladım.
Son derece yapmacık buluyorum bu durumu.

Bir sunucu ekranda iyi görünmek zorundaysa her zaman zorundadır.Değilse hiç değildir.
Daha önce ulusça başka büyük kayıplarımız oldu.Gerçi büyüğü küçüğü yok,her zaman acı olaylar oluyor.
O zaman ekran yüzleri sürekli böyle olsun ?

Hülya Avşar birşey söylemek istememiş olabilir.O an yeri değildir,yanlış birşey söylemek istememiş olabilir.
Kaçındığı halde evirip çevirip bu sefer umursamadı demeye getirmişler.
Köpeğiyle yürüyüşe çıkan insana gününü gün ediyor demek de tuhaf olmuş.

Son düzenleme:
yalnız bu turk medyasının kadın uzerınden demagoji yapması da sıktı artık, allahtan özgür değiller bir de özgür olsalar...
kaç ünlü kadın somaya gitti olay oldu reklam yapıyorlar diye, Ama bir bakıyorum Arda'yla Tümer iki kelime etmiş kahraman olmuşlar
Acı üzerinden bile kadın ötekileştiriliyor ve bunu da kadınlar kabul ediyor ya pesss

Son düzenleme:

hayır yani sanki hülya avşar köpeğiyle yürüyüşe çıkıyorda, diğerleri evde karalar bağlamış oturuyor.
seda sayanı gördünüz mü bugün soma yazılı tişörtle çıkmış. ben oraya park yaptırıcam diyor. iyi yaptır çok güzelde, neden bunu ekranda söylüyorsun.
hani bizlerin sağ eliyle verdiğini sol eli görmeyecekti..

Ya pardon Hülya Avşar kim ? Ne bu kadın ? Ne başarısı var ?
Zeki diyorlar bu kadına ? Neresi zeki ? Egomanyak bir insan resmen .
Kendinden başkasına önem vermeyen bir kadından bahsediyoruz.
Zamanında güzelliği ile yaptığı primlerle çektiği filmlerden başka neyi var? Yıllardır bir halta yaramayan bir kadın.

Çok da önemli değil zaten, açmasın ağzını. Gereksiz bir hatun. Olmasa da olur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…