- 4 Aralık 2013
- 2.414
- 309
- 198
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
akepe nin adamı olduğu için bu tarz cevap vermek zorundaydı zaten o yüzden şaşırmadım
sanat camiasında ve akp nin adamı. güldürme beni. bir tane sanat camiasında akp li yoktur. ki hülya avşar öyle mi .
sanat camiasında ve akp nin adamı. güldürme beni. bir tane sanat camiasında akp li yoktur. ki hülya avşar öyle mi .
bi tek sanat camiasında değil bu camia da aakepeli olan bi çok ünlü var zaten
eğer biraz daha gerçekleri görerek bakmayı denersen sen de görebilirsin canım![]()
benim bildiğim orhan gencebay ,sezen aksu var aammmaa derseniz akepeli olmayan kim var size örnek Candan Erçetin :)
yok artık bunu bile bile mi yazıyosun yoksa gerçekten bilmiyorsunda kafadan mı yazıyorsun?
aa bak onlar hiç aklıma gelmemişti doğru söylüyorsun özellikle şu akil insanlar mıydı neydi hatta orda yılmaz erdoğan falan da vardı galiba yanlış hatırlamıyorsam
akepeli olmayanları saymak daha kolay bence çünkü bi elin 5 parmağını geçmez![]()
benim bildiğim orhan gencebay ,sezen aksu var aammmaa derseniz akepeli olmayan kim var size örnek Candan Erçetin :)
benim en net hatırladığım Şafak Sezer.. Başbakanın elini öpmüştü...![]()
dizlerinin üzerinde özür dilemesi de cabası :)
benim en net hatırladığım Şafak Sezer.. Başbakanın elini öpmüştü...![]()
aynen canım
Candan Erçetin'i de şurdan hatırlıyorum : (gazetelere çıkmıştı bu olay)
''Atatürkçüyüm,başbakana şarkı söylemem'' demişti :)
ama sonuç olarak sanat camiasından kimse akpli değil...
belki futbol camiasından bir hakan şükür vardır o da bir ihtimal![]()
Devlet gerekenleri yapmiyor iken Hulya Avsar bir sey yapmamis cok mu?
yookk canımmm ne akepelisi uydurma bunlar karalama iftiraa töbe diyelim de çarpılmayalım![]()
Erdoğan'ın katılacağı geceye çağrılan sanatçı, Başbakan'ın geleceğini duyunca şarkı söylemekten vazgeçti
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı bir geceye şarkı söylemesi için Candan Erçetin çağrıldı. Fakat Erçetin'in cevabı partilileri şoke etti: Ben Başbakan'ın olduğu yerde şarkı söylemem!
Olayı Bugün yazarı Aykut Işıklar köşesinde şöyle anlatıyor:
"Olay yeni değil. Mayıs ayından kalma. Kusura bakmayın yeni duydum. İzmir'deki Balkan Göçmenleri Derneği bir gece düzenler. Geceye Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da davet edilir. Sahne için de sevdikleri Candan Erçetin'e teklif gider. Belki parada indirim yapar diye de 'Çok görkemli bir gece olacak, Başbakanımız da gelecek' denir. İşte o saniye iş bozulur. 'Ben Başbakan'ın olduğu yerde şarkı söylemem Atatürkçüyüm. AKP benim ilkelerime terstir' yanıtı gelir."
-vatan gazetesi,Ağustos 2008