Hülya&Adnan'ın Evi (Kıskançlık başa bela işte)

arkadaşlar çok teşekkür ederim yorumlarınız için... amiiinnn diyorum ve Allah tüm isteyenlere versin, kimsenin ağız tadını bozmasın diye de dua ediyorum ayrıca....

:29::71:eviniz çok güzelmiş tv ünitesinden sallanan kablolar için bir önerim var benim eşim tv ünitesi için nalburcuda ince masa ayağı şeklinde bir demir kestirdi ve oraya monte ettik sonrada kabloları onun içinden geçirdik hem değişik bi görüntü kattı hemde kablo sorunu ortadan kalktı küçüçük bi tavsi,yede bulunmak istedim yoksa herşey cok güzel görünüyor cnm iyi günlerde kullan

:29::71:eviniz çok güzelmiş tv ünitesinden sallanan kablolar için bir önerim var benim eşim tv ünitesi için nalburcuda ince masa ayağı şeklinde bir demir kestirdi ve oraya monte ettik sonrada kabloları onun içinden geçirdik hem değişik bi görüntü kattı hemde kablo sorunu ortadan kalktı küçüçük bi tavsi,yede bulunmak istedim yoksa herşey cok güzel görünüyor cnm iyi günlerde kullan

canım fikir verdiğin için çok teşekkür ederim, peki fotoğrafını filan çekip ekleyebilir misin acaba:77:

masanın arkasındaki açık renkli kolon dikkatinizi çekti mi, oraya dekoratif bi çözüm bulamıyorum.... ne olabilir, sticker dan başka, yada nasıl bi sticker???? tüm fikirlere açığım arkadaşlar....

arkadaşlar yaklaşık 1 yıl önce eklemişim fotoğrafları.... uzun zamandır da girmiyordum siteye... ilk işim girip bunları bulmak oldu, çünkü artık o güzel evimde yaşamıyorum maalesef... boşandım ve ailemin yanına döndüm... iyi ki eklemişim o zamanlar :(((

arkadaşlar yaklaşık 1 yıl önce eklemişim fotoğrafları.... uzun zamandır da girmiyordum siteye... ilk işim girip bunları bulmak oldu, çünkü artık o güzel evimde yaşamıyorum maalesef... boşandım ve ailemin yanına döndüm... iyi ki eklemişim o zamanlar :(((

hayırlısı olsun canım,üzülme.önemli olan ev eşya değil içindeki mutluluk.eğer mutlu olsaydınız boşanmazdın o yüzden karamsar düsünme.mutlu olacağın cok güzel evler nasip olur insallah.

çok teşekkür ederim... tuhaf biliyorum, ayrılmış olmaktan mutluyum ama orayı, evimi, içinde eski eşim olmadan tabii öyle özlüyorum ki :(( benim emeklerim, benim zevkim, benim cennetimdi orası :(( çok teşekkür ederim desteğin için....

canım bende tam evine yorum yapacaktım şok oldum mesajı görünce hayırlısı olsun bundan sonraki hayatınız çok daha güzel olur inşallah.Rabbim size hayırlı kapılar açsın:50:

canım içinde huzur olmayınca isterse ev köşk olsun neye yararki. bundan sonra inşallah daha güzel evler kurarsın kendine, ama bence önce can sağlığı ve huzur gerisi teferruat.

evin çok kullanışlı, bembeyaz soğuk dolaplar bembeyaz koltuk kanepelerle döşeli evlerden haz etmiyorum..böyle çok daha kullanışlı...güle güle oturun inşallah...yalnız küçük bi uyarı yapayım yanlış anlamazsan, belki bana garip gelmiştir ıvır zıvır sevmediğimden, ama yinede söylemeden geçemiyecem...
salon giriş kapısının raflarına ufak tefek bişeyler sıralamışsın ya, onları biraz azaltsan veya hepsini kaldırsan nasıl olur..çok basitleştirmiş...
hepside birbirine benziyor zaten..bir iki tanesi kalsa daha şık olacak emin ol, böyle çok göze batar...

bende uzun uzun yorum yazmıştım kusura bakma canım, mesajı yeni gördüm...ayrılmışsın hayırlısı olsun üzülme..rabbim ne kapılar açar insana..yeterki şükret haline..allah sağlık sorunu vermesin, gerisi yalan...

Back
X