Hülya&Adnan'ın Evi (Kıskançlık başa bela işte)

canım resımlerıne baktım tam yorum yapacaktımkı son sayfayı okumak ıstedım baktımkı ayrılms oldugunu yazmışsın..ne yalan sölim üzüldüm.ALLAH herseyın hayırşlısını yazsın hepımıze..zor bı durum, bu resımlerı gördükçe üzüleceksın bence bakma sana bı faydası yok anılarını hatırlatır.bundan sonrasına adepte ol bence. hakkında hayırlısını dılıyorum canım.evın çok güzelmıs ama daha iyileri senın olur ınş.üzülme hayat bu, Şımaracak kimsen olmayınca hayat seni kocaman bir adama çevirir....

arkadaşlar yaklaşık 1 yıl önce eklemişim fotoğrafları.... uzun zamandır da girmiyordum siteye... ilk işim girip bunları bulmak oldu, çünkü artık o güzel evimde yaşamıyorum maalesef... boşandım ve ailemin yanına döndüm... iyi ki eklemişim o zamanlar :(((

cok uzuldum
cunku benımde konum var
bende tum resımlerı sıldım
bazen yazılanlara bakıyorumda
ıcımı acıtmaktan baska bır ıse yaramıyor
:S
sende sıl hatırlama daha ıyı

çok teşekkür ederim... tuhaf biliyorum, ayrılmış olmaktan mutluyum ama orayı, evimi, içinde eski eşim olmadan tabii öyle özlüyorum ki :(( benim emeklerim, benim zevkim, benim cennetimdi orası :(( çok teşekkür ederim desteğin için....

Herşey çok güzelmiş ama dediğiniz gibi huzur olmayınca sarayda olsa değeri olmuyor.
Keşke herşey resimlerdeki gibi olsa :(
Hakkınızda hayırlısı olur bundan sonra inş.lah

bende 2.5 yıllık evliyim. ama hiiç paylaşasım gelmedi. mutlu olmadığımdan demekki. neyini paylaşayımki bana mutluluk vermedikten sonra saray olsa kaç yazar.. ben kendi mutsuzluğumda kalayım en iyisi :14::14:

bende 2.5 yıllık evliyim. ama hiiç paylaşasım gelmedi. mutlu olmadığımdan demekki. neyini paylaşayımki bana mutluluk vermedikten sonra saray olsa kaç yazar.. ben kendi mutsuzluğumda kalayım en iyisi :14::14:

kız sen beni öldürcen :)))))))))
Haklısın ama katılıyorum
Gelinlik resimlerime bile bakasım gelmiyor sinirli olduğumda:)

tam güle güle oturun yazıcaktım,okudum son yazdığınızı hakkınızda hayırlısı olsun
ömür boyu çok mutlu olacağınız hayırlı bir yuva nasip etsin rabbim :34::16:

Back
X