• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Huli81`in ceyizi

Huli81

Ve yine hüsran ve aci...
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2007
4.712
5
156
43
Almanya
Sizlerden imrenip bende ceyizlerimi eklemek istedim.
Hem paylasim olur hem bana da moral olur su keyfisiz skintili günlerimde...

Yalniz benim evim kücük oldugu icin ceyizlerimin bir cogu annemin evinde, burda olanlari eklicem...
Zamanla hepsinin resimlerini ceker yavas yavas eklerim, hepsini birden eklemeyelim degilmi?!

Umarim begenirsiniz

Silikon tencere tutacagim

$DSCF1002.webp

Liflerimden ve yazmalarimdan bir tanesi
$DSCF1010.webp

coraplar, hep hediye geldi bunlar
$DSCF1009.webp

patik koleksiyonumdan 3 tanesi
$DSCF1008.webp

2 tane terlik
$DSCF1007.webp

yuvarlak servis kaseleri
$DSCF1006.webp

2 tane havlu
$DSCF1004 (2).webp

Nefresim
$DSCF1003.webp

belki ceyizin icinde ne ariyor diyenler olur ama ben yinede aldim, topuklu ayakkabinin icine silikon taban
$DSCF1001.webp

tirnak bakimi setim ve makaj kutusu
$DSCF1011.webp

masa örtü setim
$DSCF1005.webp

Son düzenleme:
Ayrica AMC`nin ceyiz setini aldim, degisik tencere ve düdüklü kapaklarindan haric, semaver, caydanlik, cay seti, lazanya tepsisi, yuvarlak firin tepsisi, kayanana tenceresi, vakum makinesi ve torbalai, vakum kaplari, su isiticisi, kepce takimi da icinde, hepsi daha kartonlarda oldugu icin onlarin resimlerini cekmem biraz zor olacak

ayrica KARACA`nin MONA LISA Bone Yemek takimini almak istiyorum

$10011_beyaz-altin__97541_tiny.webp
$10011_beyaz-altin_1__60012_zoom.webp
$10011_beyaz-altin_2__73029_zoom.webp
$10011_beyaz-altin_3__33657_zoom.webp

EVREKA Kahvalti takimini istiyorum
$side__11580_zoom.webp
$side_1__70979_zoom.webp
$side_2__19105_zoom.webp
$side_3__93557_zoom.webp

Birde KARACA`nin X5 cam setini istiyorum
$x5_01_z1__18706_std.webp

Son düzenleme:
Hem havada ki tozlari temizleyen, hem hali temizleyen, minderlerin tozunu vakumla ceken vede yerleri süpüren makine aldim...

$Pro_Aqua_new.webp

AMC'nin tencelerini almak her baba yigidin harci degil, cok iyi yapmissin ömürlük tencereler bunlar..
Karacanin beyaz altin yemek takimi serisi cok hosuma gidiyor benimde..
Hepsini güle güle kullan..:nazar:

hepsi çok güzell

Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah

AMC'nin tencelerini almak her baba yigidin harci degil, cok iyi yapmissin ömürlük tencereler bunlar..
Karacanin beyaz altin yemek takimi serisi cok hosuma gidiyor benimde..
Hepsini güle güle kullan..:nazar:

Tesekkür ederim, evet cok pahali ya ben 3000€ verdim 3 taksiti kaldi

hepsi çok güzell

Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah

Tsk ederim daha güzelleri senin olsun

Battaniyelerimden secmeler, silikon muffin kablarim ve Siemens meyve sikma gerecim

Eklentiler

• $DSCF1021.webp
    $DSCF1021.webp
    55,5 KB · Görüntüleme: 96
  • $DSCF1022.webp
    $DSCF1022.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 98
  • $DSCF1023.webp
    $DSCF1023.webp
    57,6 KB · Görüntüleme: 101
  • $DSCF1024.webp
    $DSCF1024.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 96
  • $DSCF1025.webp
    $DSCF1025.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 96
canımm Allah gule gule kullanmayı nasıp etsin insallah:))

Yemek takımı sade ve çok şık.Almamışsınız galiba.Kısa sürede almak nasip olur inşallah.Kahvaltı takımı da hoş fakat yemek takımıyla benzer gibi.Kare,beyaz ve çizgileri renkli değil.Bence kahvaltı için cıvıl cıvıl şeyler düşünülebilir. =) İyi günlerde kullanın. :nazar:

Yemek takımı sade ve çok şık.Almamışsınız galiba.Kısa sürede almak nasip olur inşallah.Kahvaltı takımı da hoş fakat yemek takımıyla benzer gibi.Kare,beyaz ve çizgileri renkli değil.Bence kahvaltı için cıvıl cıvıl şeyler düşünülebilir. =) İyi günlerde kullanın. :nazar:

Tesekkür ederim tatlim, evet ikisi birbirine benziyor ama öyle takim olsun istiyorum, zaten bu kahvalti takimini özel kahvaltilar icin kullanirim, günlük kullanim icin, renkli civil civil birseyler istiyorum ama daha henüz ne begendim nede aldim.....

dünde Tchibodan taze tutma küresi aldim resmini cekmeye üsendim internetten ekliyorum,
cok tatlilar nedense cok hosuma gitti, yarim soganini sarimsagini diger mevye sebzelerden koyabiliyorsun hem taze kaliyor hem buzdolabi vs kokmuyor

$2-Frischhaltekugeln.webp

Karaca'nın beyaz altın serisi gerçekten çok hoş bugün aldım ben de bir kaç gün içinde getirecekler. Bir ay sonra da 12'li xs cam bardak serisini alıcam onunla çok uyumlu duruyor cidden. Güle güle kullanın ürünlerinizi.:71:

Karaca'nın beyaz altın serisi gerçekten çok hoş bugün aldım ben de bir kaç gün içinde getirecekler. Bir ay sonra da 12'li xs cam bardak serisini alıcam onunla çok uyumlu duruyor cidden. Güle güle kullanın ürünlerinizi.:71:

Tesekkür ederim canim, sende güle güle kullan :92::71:
Nerden aldin sen Yemek takimini?!

Tesekkür ederim canim, sende güle güle kullan :92::71:
Nerden aldin sen Yemek takimini?!

Bakırköy'deki evkurdan aldım canım peşin fiyatına 15 ay taksitle yanında bir de karacanın 24 parça porselen mozaik yemek takımının morunu aldım bir de fine bone kahvaltı takımını aldım. Ondan sonra başka bir yerdeki karacadan 24 parça olan yemek takımının daha açık morunu aldım 12'liye tamamlamak için daha iyi oldu.

Bakırköy'deki evkurdan aldım canım peşin fiyatına 15 ay taksitle yanında bir de karacanın 24 parça porselen mozaik yemek takımının morunu aldım bir de fine bone kahvaltı takımını aldım. Ondan sonra başka bir yerdeki karacadan 24 parça olan yemek takımının daha açık morunu aldım 12'liye tamamlamak için daha iyi oldu.

oooo cok güzel dizmisin Karaca`lari, güle ggüle kullan hepsini:69:

topuklu ayakkabinin icine silikon taban

demişsin ya cok ihtiyacım var ona.. nerden temin edebiliriz ?????????????????????

nerde oturuyorsun canim? Eger Almanya ise drogerilerde var (DM, Rossmann, Müller)...
Türkiye`de yasiyorsan eger nerden alinabilecegini bilmiyorum, belki ayakkabicilar, taban bulunan her yerde vardir sanirim:44:

oooo cok güzel dizmisin Karaca`lari, güle ggüle kullan hepsini:69:

nerde oturuyorsun canim? Eger Almanya ise drogerilerde var (DM, Rossmann, Müller)...
Türkiye`de yasiyorsan eger nerden alinabilecegini bilmiyorum, belki ayakkabicilar, taban bulunan her yerde vardir sanirim:44:

Sağol canım bugün eve geldi teslim aldım. Darısı senin başına :71:

Ankaradayım cnm .. netten araştırdım 20 tl ye geliyo kargosu ile.... ama seninkiler daha kaliteli gözüküyo.. uff bulmam lazım ben topuklu hiç giyinemiyorum :/

Ankaradayım cnm .. netten araştırdım 20 tl ye geliyo kargosu ile.... ama seninkiler daha kaliteli gözüküyo.. uff bulmam lazım ben topuklu hiç giyinemiyorum :/

20 TL pahaliymis ya :37:
insallah bulursun gülüm yaaa, topuklu icinde ayaklarin agrimiyor süper yani

Buyrun bir kac birsey daha

Plastik sürahim
$DSCF1026.webp

Tupper kab ve tereyaglik
$DSCF1028.webp

Yumurtalik 6 tane hediye geldi
$DSCF1030.webp

Tupper mutfak tartisi
$DSCF1031.webp

Is arkadasimin Madeira`dan getirdigi mutfak havlusu ve peceteler