hulahop çevirmeyı başaramıyorum..

arkadaşlar yardım edın.belimi inceltmeye calışıyorum hulahop aldım.ugrasıyorum ama olmuyo bılen varmı puf noktasını
bir yolunu bulursan banada söyle valla
8 yasindaki kizim yapiyor,ben yapamiyorum,onun ögrettigi kadar anlatayim
hulahop u beline iyice oturt,arka kismi sirtina yapisik kalacak ve her taraf esit duracak,yani bitarf asagi,digeri yukari olmayacak,daha sonra hulahup u cevirdigin anda sende kalcani sallayacaksin,sag sol yaparak döndereceksin yani,kalca sallandimi belde dönüyor,ben beceremedim ama yilmak yok,ögrenene kadar devam diyorum

kolay gelsin

tesekkur ederım pegasus.ugrasırken bıle yorulup kan ter içinde kalıyorum.ama sınırım bozuluyo :)))anlattıgın gıbı denemeye devam edıcem.nette bi tane eğitim videosu bulamadım

hulahop zor ben de yapamıyorum :) oryantal tarzı böyle beli kıvırmalı dansları dene :)) onlar da bel inceltmeye epey iyi geliyormuş. bir sürü eğitim videosu bulabilirsin aynı zamanda çok da eğlenceli oluyor :)

evet cok zor egıtım vıdeolarını buldum ama yıne yapamıorum.:)))oryantal vıdeolarını arastıracagım bırazda.

Bir bacak iki adım önde, bir bacak iki adım geride başlayın. Hulahopu iki elinizle tam belde dengede tutun. hulahopun arkası belinize yapışık olarak başlamalısınız. Sonra çemberi sağ ya da sol tarafa doğru savurun ki belde bir iki tur kendi kendisine dönsün çember. O dönüş başladığı anda öne arkaya gidip gelin belinizle.

Ayaklar yanlara açık olduğunda ise sol sağ da yapabilirsiniz.

Ama eeeen önemli nokta, doğru halkayı bulmak. Çember çok küçükse yapamıyorsunuz. İlk başta mutlaka göğsünüzden ayak bileğinize çapı olan bir halka ile başlayın. Küçükle defalarca denedim olmadı ama ilk büyük çemberimde yılların ustasıymış gibi çevirebiliyordum. Büyük çember aldığınız anda sorun çözülür. En azından belinizden ayak bileğine dek inmeli. Yanınızda tuttuğunuzda kalçanıza dayanacak kadar kısaysa, olmaz o iş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…