hukuk için kafam çok karışık.....

Eğer devam zorunluluğu olmayan bir yerde okursanız zorluk olacağını sanmıyorum ki devletlerin çoğunda devam zorunluluğu yoktur.
Sağlam not sistemi olan bir yerde okursanız sınav dönemine yakın ders notlarını satın alarak halledersiniz.

hiç kaymasın canım benim,en mantıklısını yapmışsın emin ol.Puanına yazık ederdin,şişirilmiş bir bölüm
hangi üniv

İnşallah öyledir canım ya sonradan pişman olmaktan çok ama çok korkuyorum çünkü... Konya Selçuk'u kazandım canım, sen hangi üniden mezunsun?

bende hukuk okuyorum ve bölümler arası yatay geçişle psikolojiye geçiş yapmayı düşünüyorum. henüz karar vermiş değilim ocağa kadar vaktim var. olur da başlığa bakarsan tekrar sonucu yazar mısın merak ettim kararını.

genelde hukukta devam zorunluluğu olmadığından hem hukuk okuyup,hem de psikoloji alanında çalışıp para kazanabilirsiniz,tabi bu durumda fakülte uzayabilir muhtemelen ama mezun olursunuz. devam gerektiren,aynı anda çalışmanıza mani olan başka bölüm olsaydı,her şey sil baştan zor olurdu ama bu durumda hukuk okumak için düşünmeye,geceleri uykularını kaçırmaya gerek yok bence...

hukuk çok guzel bencede. insan sevdiği mesleği yapmalı. okumanın yası zamanı yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…