eğer bölümümünden memnun değilsen daha geç olmadan istediğin bölümü okumalısın bence sonuçta yıllar boyu seni yansıtacak bu meslek ve memnu olmadığın bir işte başarılı olamazsın yine de tabi karar senin
2.üniversitem olacak... bu kafamı karıştırıyor vakit kaybı yaratmışım gibi...
Bende bi sayısalcı olarak seneye şansımı psikoloji için denemek istiyodum
Neden memnun değilsin ki :26:
arkadaş memnun değilmiş ama bence çok güzel bir bölüm canım istiyorsan şansını denemekte fayda var
Deneyeceğim seneye mutlaka
Destek için teşekür ediyorum
Hayırlısıysa olur inşallah
kafanın karışması doğal tabi ama istediğin yeri okumakta önemli.
ben sana bununla ilgili bir olay anlatayım hatta.
kuzenim matematik öğretmenliğini kazandı bu yıl üçünü sınıfta ve üniversiteyi kazandığından bli de her yıl sınava tekrar giriyor çünkü tam olarak istediği bölüm olmadı ve şayet olursa istediği bölüm devam edecek okuduğu yeri de bitirecek tabi aynı zamanda
Bende bi sayısalcı olarak seneye şansımı psikoloji için denemek istiyodum
Neden memnun değilsin ki :26:
bende mezun olucam işle beraber yürütebilir miyim korkusu var evet...
türkiyenin en iyi ünivindeyim ve dereceyle girdim zamanında tüm eğitimlerim sertifikalarımda var....
ama ama meslek değeri yok gerçekten.
Klinik açmak mı istiyorsun neden
İş çıkışın kaçta oluyor cnm onu belitirsen daha çok yardımcı olabilirim sana ama benim en büyük hayalim hukuk okumak ve avukat olmaktı bedensel engelliyim ben ama benim açıköğretim okumaktan başka şansım olmadğı için ortaokul lise üniv açıköğretim büro yönetimi ve sekreterlik okudum geçen sene mezun oldum inş ikinci üniv kapsamında halkla ilişkiler ve tanıtım okuyucam yani sen hukuku okursan bir üniv daha bitirmiş olursun şunu sorayım cnm psikoloji önlisansmı lisansmı atıyorum psikoloji lisans diyelim hukuk lisansi okursun bitirdiğinde ise kpssye iki üniv bitirmiş olarak girersin hem psikolojiden tercih yaparsın hem hukuktan:)) ben senin yerinde olsam kaçırmazdım bu fırsatı:))psikoloji mezunuyum ve kpssyede girdim.Fakat ben hukuk okumayı düşünüyorum.
İşle beraber yürütebilir miyim yada herkesin dediği gibi gerek yok ve çok mu geç...
Devlete girmeyip özelde çalışsam okumam daha mı kolay olur....
uyuyamıyorum stresten bölümümden memnun değilim hiç...
ne dersiniz tanıdıklarınız bu durumda olanlar varmı...
tavsiye istiyorum...:26:
Ben de bu yıl hukuk fakültesi kazandım canım ama aklım psikolojiye çok kayıyor benim de ya...
İş çıkışın kaçta oluyor cnm onu belitirsen daha çok yardımcı olabilirim sana ama benim en büyük hayalim hukuk okumak ve avukat olmaktı bedensel engelliyim ben ama benim açıköğretim okumaktan başka şansım olmadğı için ortaokul lise üniv açıköğretim büro yönetimi ve sekreterlik okudum geçen sene mezun oldum inş ikinci üniv kapsamında halkla ilişkiler ve tanıtım okuyucam yani sen hukuku okursan bir üniv daha bitirmiş olursun şunu sorayım cnm psikoloji önlisansmı lisansmı atıyorum psikoloji lisans diyelim hukuk lisansi okursun bitirdiğinde ise kpssye iki üniv bitirmiş olarak girersin hem psikolojiden tercih yaparsın hem hukuktan:)) ben senin yerinde olsam kaçırmazdım bu fırsatı:))
Mühendislikte odtü,itü olmayınca onunda pek değeri yok diye tm'den hazırlanmayı düşünüyorum
Neden olmasın klinikte açabilirim,çalışma şartlarını tam olarak bilemiyorum tabi ama tm'den en mantıklı bölümmüş gibi geliyo bana :26:
tşk cnm hukukta 4 yıllk bir üniv oku cnm ne kaybedersinki illa çalışıcam dersen gündüz çalış 2.öğretim olarak hukuku oku herşeyin bir çözümü vardır fırsatın varken hayallerini erteleme derim benbaşarılar diliyorum öncelikle,çok güzel yapmışsın.
psikoloji lisans evet.kpssden de 78 aldım.Henüz işe başlamadım.Okumayı düşünürsem özelde part-time çalışmak daha doğru olur bana göre diye...Mesleğimi yapmayıda düşünüyorum ama aklım hep hukukta,uyuyamıyorum gece stresten
hukuku okuduktan sonra psikolojide okursun cnm nolcak şimdi sen hukuka sarıl onu bıtırmeye bak çok mutlu oldum senin adina emin ol onu bulamayanda varBen de bu yıl hukuk fakültesi kazandım canım ama aklım psikolojiye çok kayıyor benim de ya...
tşk cnm hukukta 4 yıllk bir üniv oku cnm ne kaybedersinki illa çalışıcam dersen gündüz çalış 2.öğretim olarak hukuku oku herşeyin bir çözümü vardır fırsatın varken hayallerini erteleme derim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?