Bugünkü şartlarda Tıp dışında hiç bir bölümün iş garantisi yok, öğretmenliğin mi var, işletmenin mi var, hukuk eskisi gibi değilmiş, doğru ama eskisi gibi olan hangi bölüm, mimarlar da sömürülüyor, öğretmenler de, işçiler de, seveceğin işi/mesleği yaz, İşsizlik sorunu tüm mesleklerin ortak noktası...
edwina,uzun zamandır giremedim. Tercih sonucumu burdan paylasıyım dedim.hacettepe iktisat oldu..bilmiyorum düşüncelerinz neler ?Bilkenti çok istiyodum yarı burslu işletmesini o da tutuyodu fakat hacettpenn altında oldugu için gelmedi bu yüzden biraz burugum aslında.Ha bir de ank çekodan bahsetmiştik seninle orada tutuyodu ama son terchimdi.ne düşünüyosuun?
edwina,uzun zamandır giremedim. Tercih sonucumu burdan paylasıyım dedim.hacettepe iktisat oldu..bilmiyorum düşüncelerinz neler ?Bilkenti çok istiyodum yarı burslu işletmesini o da tutuyodu fakat hacettpenn altında oldugu için gelmedi bu yüzden biraz burugum aslında.Ha bir de ank çekodan bahsetmiştik seninle orada tutuyodu ama son terchimdi.ne düşünüyosuun?
Merak ediyordum tercihini,sonunda yazdın.Öncelikle hayırlı olsun :) Hacettepe zaten iyi bir üniversite.Ben Bilken işletme %50 ile hacettepe iktisat arasında tercih yapacak olsam hacettepe iktisatı seçerdim.İktisat daha iyi bir bölüm,işletmeden daha nitelikli.Çekodan da daha iyi bir bölüm iktisat ama onun avantajı Mülkiye'de okumak olurdu,Ankara Siyasal'ın nasıl iyi olduğunu biliyorsundur muhakkak.Kendini geliştirdiğin ve atak olduğun takdirde iktisatta da gayet başarılı olursun merak etme :) Beytepe kampüsünde mi iktisat?
evet beytepede..basta cok sevindim hacettepe geldiğine ama işte bilkente de bu sene bi çok arkadasım gitti biraz içime oturdu acıkcası.bi de ora gelecek diye ayarlamıstım kendimi hacettepe yazısını görünce sasırdım tabi haliyle..maddi anlamda suan daha da rahat edicez o yönden de seviniyorum bilkent olmadgına sürekli gelgitler yasıyorum iyi mi oldu bilkent mii olsaydı falan diye.evet sürekli calısmam kendimi geliştirmem lazım iyi bi yere gelebilmek için..dil de çok önemli tabi yurt dısına falan gitmeyi de planlıyorum önümüzdeki senelerde.. sonra bunun masterı da var :) ama öncelikle okulumu sevmeyi istiyorum.umarım acıldıgında sükutu hayale ugramam bilkent olsaymıs diye düsünmem :)) kampüsü cok güzel o ayrı ama egitim,sosyal ortam falan nasıl merak icerisindeyim :) bir de bilkentin yurtdısı olanakları daha fazla tartısmasız,bu durum da kafamı cok karıstırıyor