peki pazara gittiğinizde bebek arabalı kişiler gördünüz mü.. yada dikkat etmediyseniz bi dikkat eder misiniz pazara gittiğinizde bebek arabası getiren var mı diye bebek arabasıyla gezen var mı diye benim için zahmet olmazsa kızlar...çünkü benim arkadaşım vardı o söylemişti pazara giittik bebek arabasıyla yasak olunca çok zor oluyor gezmek demişti
canım ümranıyede kocaman bır cumartesı pazarı kuruluyor bebek arabalı arabasız bır suru kadın oluyor güzel şeylerde de var alışverış için fıyatlarda uygun salı gunlerı umranıyeye yakın kadıkoyde salı pazarı olur ama sabah cok erkenden gıtmenı tavsıye ederım bıde pazartesı beykozda sosyete pazarı var ordada adan zye her seyı bulabılırsın uygun fıyata ıstanbula geldınmı bıde emınonu yaparsan tamamdır
CANIM UMRANIYE CARSIDA BIYERDE OTURUCAKSAN COK GUZEL CARSI AYAGININ DIOBINDE SONRA PAZARI CUMARTESI GUNLERI KURULUYOR BEN SEVIYORUM PAZARINI KADIKOYE YAKIN YARIM SAAT VAR ARASI BEN CENGELKOYDE OTURYORUM MESEL 15 dakıka arası guzel yerdır umranıyede ınsallah memnun kalırsın komsum