huhuuu kızlar bi yardım edin listeme size ihtiyacım var :)

Henüz kullanmak nasip olmadı, düğünüm ağustosta..
Aldıklarımı yazıyorum sadece.. :)

Teflon tencere seti : Şimdilik tek boy Tefal..
Çelik tencere seti : Jumbo ve Tantitoni..
Sahan seti : -
Teflon tava seti: Şimdilik tek boy Tefal..
Düdüklü tencere : Tefal
Seramik Tencere seti : -
Çaydanlık : Aryıldız..

flon tencere seti :..1 tencerem var oda taç .

Çelik tencere seti : kütahya ve korkmaz

Sahan seti : ..... çelik aryıldız

Teflon tava seti:.... 2 adet var taç ve tafal

Düdüklü tencere :..... henüz almadım

Seramik Tencere seti :... set olarak taçın dökümünü tercih ettim

Çaydanlık :.... korkmaz

Ben hisar almıştım urunler cok guzel cok memnunun fakat musteri memnuniyeti umurlarinda degil düdüklü tencerem 3 defa tamire gitti bir yil icinde cok ilgisiz servis tr de sadece tek bir servisi var hisar gibi bir marka icin ayip... hasili kelam hisar dan uzak durun

kızlar hisar kütahya porselen vs değişik ev ürünleri satan bi bayide hisar tencere seti+ tava 399 taksit, 350 peşin olarak buldum. normalde yapısmaz sahan seti hediye 670 lira. sahan tencere olmadan 500 lira. ama problem su ki ondeki hisar yazısı arka planı siyah olandan. marka takıntım yok ama hep diğerlerine bakıodum diye bi tuhaf geldi gözüme ne dersiniz biri orda gördüğüm biri de yeni katalogtaki. tuhaf gelebilir ama takıldım
(seti taksitli 400 lira, peşin 350 lira)
(sahan hediyesiz seti 500 lira, hediyeli 670 lira. )

Son düzenleme:

ayy canım ben düdüklü tencereyi değilde diğerlerini ordan almak istiyodum servis konusunda da bi sıkıntı duymadım ama bilemedim şimdi?

aysegülcüm hisar için ne diosun canım?

düdüklüm ;fissler vitavit

çelik tencere setim var sadece ; korkmaz

bir sürü tencere setine gerek yok bence. yer kaplamaktan başka birşeye yaramıyorlar.

seramik pilav tavam var büyük ; bernardo.

kızartma tavam; korkmaz..

2 tane de minik seramik tava var yumurta vs için onlar da bernardo... yetiyor da artıyor bile.

Teflon tencere seti : EMSAN
Çelik tencere seti : EMSAN
Sahan seti : ..... EMSAN
Teflon tava seti:.... HENÜZ ALMADIM
Düdüklü tencere :..... HENÜZ ALMADIM
Seramik Tencere seti : BİEV (DÖKÜM SERAMİK)
Çaydanlık : EMSAN - KORKMAZ

merhaba benardo tencere seramk kullandığınızı yazmıssnızz memnun musunuz acabaaa ya herhangi biii problemle karşılaştınız mı yazarsanızzz cokkkk sevinirim aacilllllll

tatlım bernardo tencerelerinden memnun musun acil yazarsan sevnirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…