• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hugo boss femmeye benzeyen...

perfume love perfume love selamunaleyküm canım :KK54:tta daydream, premier luxe gold bluch ve tta tomorrow parfüm testerlerini spariş ettim. Tomorrow idare eder aslında hoşuma gitti ama aşırı sıcak bir koku olduğundan miğdemi bulandırmaya başladı kokladıkça kokusu burnuma estikçe. Daydream berbatt, zaten kaldırılacakmış. Gold blush bunu da beğenmedim. Bunun dışında premier luxe ve atraction çanta boylarını aldım harika kokuları var. Premier luxe özellikle sıcak ve şekerli bir koku. Çok farklı ve çok çok hoş bir koku:KK31:. Luck la vie aldım ama şimdilik saklayacağım için sıkmadım iyi koşullarda saklayayım diye. O yüzden pek kokusunu alamadım. Bu arada k14 e göz at derim. Bir çok parfümde 2 al 3. Bedava var. Ve içlerinde senin merak ettiğin parisian chic de indirimde. Şimdilik bu kadar :-) hayırlı geceleer :KK200::KK36:
aleykum selam canm çook tsk ederimm premier luxe gercektn merk ediyorm atraction kullandm biliyorm onu bende cok kalıcı degil di o eşimde cok begenmemıstı k14 dedigin hangi marka ?:spor:

aleykum selam canm çook tsk ederimm premier luxe gercektn merk ediyorm atraction kullandm biliyorm onu bende cok kalıcı degil di o eşimde cok begenmemıstı k14 dedigin hangi marka ?:spor:
Avonun katalog 14ü onu diyorum canımm :)) premier luxe müthişş. O mor CL parfüm kalkmış üretimden. Berbattı zaten

Back