cok güzel bir koku deil mi bende merak ediyormm siz buldnz muslm kızlar.hugo boss femmeye benzeyen daha kalıcı olan bi parfüm biliyo musunuz??
cok güzel bir koku deil mi bende merak ediyormm siz buldnz mu
haha o bazen daha eski konuları bile çıkartabiliyor. parfüm arayışı sırasında o kadar gerilere gidiyor ki ben bile şaşırıyorum
perfume love 7 yıllık konuyu nerden buldun çıkardın allah iyiliğini vere [/QUO
parfüm tutkunu olmak böle bsey sanırımbazen eskilere bakıyorm önerilen yazılan güzel bseyler vardır belkı die onu yazan kişi suan hala buralardadır umut işte
haha o bazen daha eski konuları bile çıkartabiliyor. parfüm arayışı sırasında o kadar gerilere gidiyor ki ben bile şaşırıyorum
Canım birşey soracağım avondan parfüm alıyorum. Çok çeşit kullanmayı seviyorum 10-15 çeşit. Ruh halime göre kullanıyorum da sence çanta boylarını alsam daha mı mantıklı?dimi ama 2015 de üye oldum buraya ee haliyle eskilerden cok sey kacırmıs olabilirm arayıslara dewam
ben avondan pek parfüm kullanmıyorm. Kalıcı olmadıgı için acıkcası pek bilmiyorm, canta boy olanlar la normal şişedekiler aynı förmül aynı kokuysa kalıcılık vs acısından da aynıysa tabikide canta boy alman daha mantıklıCanım birşey soracağım avondan parfüm alıyorum. Çok çeşit kullanmayı seviyorum 10-15 çeşit. Ruh halime göre kullanıyorum da sence çanta boylarını alsam daha mı mantıklı?
Teşekkür ederim canımm. Avonun tta serisi çok kalıcı ama çanta boylarıda yok :)) şu konudada aydınlanabilirsem? Ben şuna inanıyorum bence bozulmuyorlar kokular gereğince saklandığında. Çünkü halamın 10 senelik parfümü halen aynı koku ve kalıcılıkta. Benimde 4 senelik vardı kenarda köşede ama birşey olmadı. Bozulmazlarsa alırım normal boylarını aslındaben avondan pek parfüm kullanmıyorm. Kalıcı olmadıgı için acıkcası pek bilmiyorm, canta boy olanlar la normal şişedekiler aynı förmül aynı kokuysa kalıcılık vs acısından da aynıysa tabikide canta boy alman daha mantıklımadem 10 15 çeşit alıyorsun bittkce yenılerını alırsın hem daha hesaplı olur
canm ben 5 -6 yıl bsey olmadıgını duydm ama ne kadar dogru bilmiyorum birde söle bsey var serin ve karanlık yerde saklanması gerekiyor ısı ve günese maruz kalmazsa 10 yıl bile kullanılır diyorlar denemedim .alsan bile bozulmaz madem parfümü bu kadar cok seviyrsun 4,5 seneye bitirirsn :)Teşekkür ederim canımm. Avonun tta serisi çok kalıcı ama çanta boylarıda yok :)) şu konudada aydınlanabilirsem? Ben şuna inanıyorum bence bozulmuyorlar kokular gereğince saklandığında. Çünkü halamın 10 senelik parfümü halen aynı koku ve kalıcılıkta. Benimde 4 senelik vardı kenarda köşede ama birşey olmadı. Bozulmazlarsa alırım normal boylarını aslında
Evet canım bazanın altında buz gibiler ve karanlıktalar sağoll :**♡canm ben 5 -6 yıl bsey olmadıgını duydm ama ne kadar dogru bilmiyorum birde söle bsey var serin ve karanlık yerde saklanması gerekiyor ısı ve günese maruz kalmazsa 10 yıl bile kullanılır diyorlar denemedim .alsan bile bozulmaz madem parfümü bu kadar cok seviyrsun 4,5 seneye bitirirsn :)
rica edermEvet canım bazanın altında buz gibiler ve karanlıktalar sağoll :**♡
Parfüm aşıkıı :)) tomorrow kullandın mı canım hiç ? Merak ediyorum alsam mı ?rica ederm
hiç kullanmadm canm bilmiyorm inan :)) ama avon da merak ettigim denemek istedigim 2,3 koku var aklımdaParfüm aşıkıı :)) tomorrow kullandın mı canım hiç ? Merak ediyorum alsam mı ?
Ben avon temsilciyim canım bir söyle de senin sayende bende merak edeyimm :)) merak ettiklerimin testerlerini getiricem inşallah :))hiç kullanmadm canm bilmiyorm inan :)) ama avon da merak ettigim denemek istedigim 2,3 koku var aklımda
yazarım tatlım aklıma geldkceBen avon temsilciyim canım bir söyle de senin sayende bende merak edeyimm :)) merak ettiklerimin testerlerini getiricem inşallah :))
Paris chic de kalkıyor canımmyazarım tatlım aklıma geldkceama ilk olarak malüm kırmızı turuncu mor şişeler .... ve paris chic bunları merak ediyrm
aaa daha yenii çıktı ama neden hemen kalkıyor ki ? onu escada magneistm e benzetmısler tatlı bir kokymus yani öle duydummParis chic de kalkıyor canımmbende merak ediyorum
Testerini spariş verdim bakacağım inşallah canım. Sana da bilgi veririmaaa daha yenii çıktı ama neden hemen kalkıyor ki ? onu escada magneistm e benzetmısler tatlı bir kokymus yani öle duydumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?