• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hugo boss femmeye benzeyen...

:confused: dimi ama 2015 de üye oldum buraya ee haliyle eskilerden cok sey kacırmıs olabilirm :KK70: arayıslara dewam
Canım birşey soracağım avondan parfüm alıyorum. Çok çeşit kullanmayı seviyorum 10-15 çeşit. Ruh halime göre kullanıyorum da sence çanta boylarını alsam daha mı mantıklı?

Canım birşey soracağım avondan parfüm alıyorum. Çok çeşit kullanmayı seviyorum 10-15 çeşit. Ruh halime göre kullanıyorum da sence çanta boylarını alsam daha mı mantıklı?
ben avondan pek parfüm kullanmıyorm. Kalıcı olmadıgı için acıkcası pek bilmiyorm, canta boy olanlar la normal şişedekiler aynı förmül aynı kokuysa kalıcılık vs acısından da aynıysa tabikide canta boy alman daha mantıklı :D madem 10 15 çeşit alıyorsun bittkce yenılerını alırsın hem daha hesaplı olur:KK200:

ben avondan pek parfüm kullanmıyorm. Kalıcı olmadıgı için acıkcası pek bilmiyorm, canta boy olanlar la normal şişedekiler aynı förmül aynı kokuysa kalıcılık vs acısından da aynıysa tabikide canta boy alman daha mantıklı :KK70: madem 10 15 çeşit alıyorsun bittkce yenılerını alırsın hem daha hesaplı olur:KK200:
Teşekkür ederim canımm. Avonun tta serisi çok kalıcı ama çanta boylarıda yok :)) şu konudada aydınlanabilirsem? Ben şuna inanıyorum bence bozulmuyorlar kokular gereğince saklandığında. Çünkü halamın 10 senelik parfümü halen aynı koku ve kalıcılıkta. Benimde 4 senelik vardı kenarda köşede ama birşey olmadı. Bozulmazlarsa alırım normal boylarını aslında :-)

Teşekkür ederim canımm. Avonun tta serisi çok kalıcı ama çanta boylarıda yok :)) şu konudada aydınlanabilirsem? Ben şuna inanıyorum bence bozulmuyorlar kokular gereğince saklandığında. Çünkü halamın 10 senelik parfümü halen aynı koku ve kalıcılıkta. Benimde 4 senelik vardı kenarda köşede ama birşey olmadı. Bozulmazlarsa alırım normal boylarını aslında :-)
canm ben 5 -6 yıl bsey olmadıgını duydm ama ne kadar dogru bilmiyorum birde söle bsey var serin ve karanlık yerde saklanması gerekiyor ısı ve günese maruz kalmazsa 10 yıl bile kullanılır diyorlar denemedim .alsan bile bozulmaz madem parfümü bu kadar cok seviyrsun 4,5 seneye bitirirsn :)

canm ben 5 -6 yıl bsey olmadıgını duydm ama ne kadar dogru bilmiyorum birde söle bsey var serin ve karanlık yerde saklanması gerekiyor ısı ve günese maruz kalmazsa 10 yıl bile kullanılır diyorlar denemedim .alsan bile bozulmaz madem parfümü bu kadar cok seviyrsun 4,5 seneye bitirirsn :)
Evet canım bazanın altında buz gibiler ve karanlıktalar sağoll :**♡

hiç kullanmadm canm bilmiyorm inan :)) ama avon da merak ettigim denemek istedigim 2,3 koku var aklımda :spor:
Ben avon temsilciyim canım bir söyle de senin sayende bende merak edeyimm :)) merak ettiklerimin testerlerini getiricem inşallah :))

perfume love perfume love selamunaleyküm canım :KK54:tta daydream, premier luxe gold bluch ve tta tomorrow parfüm testerlerini spariş ettim. Tomorrow idare eder aslında hoşuma gitti ama aşırı sıcak bir koku olduğundan miğdemi bulandırmaya başladı kokladıkça kokusu burnuma estikçe. Daydream berbatt, zaten kaldırılacakmış. Gold blush bunu da beğenmedim. Bunun dışında premier luxe ve atraction çanta boylarını aldım harika kokuları var. Premier luxe özellikle sıcak ve şekerli bir koku. Çok farklı ve çok çok hoş bir koku:KK31:. Luck la vie aldım ama şimdilik saklayacağım için sıkmadım iyi koşullarda saklayayım diye. O yüzden pek kokusunu alamadım. Bu arada k14 e göz at derim. Bir çok parfümde 2 al 3. Bedava var. Ve içlerinde senin merak ettiğin parisian chic de indirimde. Şimdilik bu kadar :-) hayırlı geceleer :KK200::KK36:

Back