- 21 Temmuz 2008
- 17.362
- 54.194
- 1.123
Aynen öyle.Ben aslında bayağıdır okuyamıyorum doğum yaptım kız biraz büyüsün filan dedim
Şimdi biraz biraz okumaya başlayabilirim ancak uyuduğu zamanlar
Bende de şöyle bişey var bir kitaba başlayınca 2 günde bitirmek istiyorum
Kitap bölümünden de güzel öneriler aldım ben.Hemen okunacaklar listesine ekliyorum ekliyorum başka forumdan arkadaşlara da sordum güzel kitaplar var sırada
Aynen canımAynen öyle.
Sorumluluklar da ağır basıyor tâbi.
Sonuçta sana muhtaç bir bebis var,hepimiz öyleydik.
Bende ince kitap okumayi sevmiyorum
Online okumadim hiç ama okuyanlar var cnm.Aynen canım
Online okudun mu hiç program indirip Ortalama benim okuduklarım 300 sayfa civarı
Uygulama indirip oluyormuş herhalde netten bakmam lazım malum şuan pandemiden dışarı çok çıkamıyorumOnline okumadim hiç ama okuyanlar var cnm.
Bende çıkmıyorum gerekmedikçeUygulama indirip oluyormuş herhalde netten bakmam lazım malum şuan pandemiden dışarı çok çıkamıyorum
Sabahtan beri 4 tane sela okundu biri arkadaşımın kayınvalşdesiBende çıkmıyorum gerekmedikçe
Durumlar çok ürkütücü.
Bir aydir annem babama gitmiyorum ben ne olur ne olmaz onlara virüs varsa taşımayayım diye.Sabahtan beri 4 tane sela okundu biri arkadaşımın kayınvalşdesi
Gerçekten çok zor ablan nasıl oldu toparladı mı birazBir aydir annem babama gitmiyorum ben ne olur ne olmaz onlara virüs varsa taşımayayım diye.
Ablam biraz toparladi şükürler olsunGerçekten çok zor ablan nasıl oldu toparladı mı biraz
Ohh çok iyi canımAblam biraz toparladi şükürler olsun
Sağol cnm.Ohh çok iyi canım
Evet bendeSağol cnm.
Rabbim şifa versin tüm hastalara.
Çok zor bir süreç, yakinimda görünce anladim .
Sagol canim hava okdr guzelki yuruduk hem hemde alisveris yaptik geldik . Iyi oldu kafa olarak da iyi geliyor evet cok sukur ben rahatladim artik kizim arkadasm gbi 4 yasnda cok eglenebiliyoruz onla senin kucuk kac yasndaydiTamam canım ekliyorum listeye
Keşke 3 kitabı bitirebilsem benim cadı uyanıkken alıp yırtıyor o uyurken artık
Merhaba canım canlı ders gerçekten çok zor hem öğretmenlere hem annelere
Afiyet olsun menüde çok gğzel
Ayyy senin kızın biraz büyük olunca rahatlasın benim cadı hiç durmuyor hoş dursa da örgüyle pek işim olmuyor
Ben bu hafta balık almadım büyük kıza zorla yediriyorum pazar kalabalık diye gitmedim bakalım markete gidersem alayım afiyet olsun
Sagol cnm sana da kolayliklarr orgu jslerinde oyle biseyki yaptikca yapasi geliyor insanin hevesleniyorEvet çok zor. Hem kilo alma sebebi hemde etkisiz hale gelmesi için kilolu olmayacaksin. Ben sadece zayıflayınca adetlerim düzenli oluyor zaten.
Atarım canım az kaldı da vakit ayiramadim. Bende çok seviyorum örgüyü. Oyuncak yaptım bir sürü. Kıza bere yaptım kendime de aynısından yapacağım takım
Afiyet olsun şimdiden
Ayyy bizde o günleri görürüz inşallah 27 aylıkSagol canim hava okdr guzelki yuruduk hem hemde alisveris yaptik geldik . Iyi oldu kafa olarak da iyi geliyor evet cok sukur ben rahatladim artik kizim arkadasm gbi 4 yasnda cok eglenebiliyoruz onla senin kucuk kac yasndaydi
Selam canımSelam herkese
Bereketli olsun canım bence de yeter bu kadar harcamaPazara gittim 50 tl harcadım
1 kilo nar
Yarım kilo çilek
1 kilo mandalina
1 kilo salatalık
Yarım kilo çeri domates
1 kilo pırasa
2 kilo patates
Maydanoz, roka, taze soğan
Dünden yemeğim var yanına mercimek köftesi yapacağım
Çok şükür eksiğimiz yok , buzluktan da takviye yapıyorum tabi.
hafta sonuna girerken belki yumurta ve ekmek alırız o kadar.
Haftanın geri kalanını harcamasız geçirmeyi umut ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?