- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 158
- 39
Teşekkür ederim canm.Ben 2 gündür fenayim dün 7.5 ay sonra ilk reglimi oldum basım ve vücudum fena ağrıyor haliyleSağol canım.Çok şükür iyiyim sen nasılsın bebiş nasıl?
Kahve makinasında mı yapıyorsun ? O kahve o kadar su icin çok az en az iki yemek kaşığı koymalısın?Ben bir türlü ayarlayamıyorum 1 fincan için 1 yemek kaşığı kahve koyuyorum 400 ml su hem soguk oluyor hemde tadı güzel olmuyor nasıl yapıyorsun filtre kahveyi
Hayırlı olsun canımHaydi kızlar sohbete
Davete gerek yokkkk herkse gelebilir
Geçmiş olsun. Kan pıhtılaşması rahimde okadar süre kalmaz , dr herhalde hemen adet olursun sanmıştır . Artık paranın adı kaldı , değeri yerlerde sürünüyor resmenTeşekkür ederim canm.Ben 2 gündür fenayim dün 7.5 ay sonra ilk reglimi oldum basım ve vücudum fena ağrıyor haliylebirde doğumdan sonra benim 10.gunde regli olayı bitmişti 40 gün sürmedi.1.aylik olunca doktorum kont. Çağırmıştı ozamanda içeride hala biraz kan pıhtısı duruyor demişti regli olduğunda gidecek demişti haliyle biraz yoğun geciyor.
Bebişim ve oğluşum iyi çok şükür
Ama harcamalar fena dün e bebekte 480 TL makrete de 320 TL bıraktık
Bugünde ilk kez bebeği eşime bırakıp arkadaşım hamile ona yardımcı olmak için birlikte e bebeğe gittim ona hediye biseyler aldım 180 de bugün yine e bebeğe bıraktım.
2 gün kv kalıcaz 0 harcamayla birlikte bol dinlenme mutfaktan 2 gün uzaklaşma ve ogluslarima ve bana dedesi harçlıklarını verir + parayla eve dönmeyi hedefliyorum
WelcomeHayırlı olsun canım
Sağol canımWelcome
Çok iş yapmıyorum temizlemiştim evi camlarıda silmiştim hergün süpürge yapıyorum özellikle çocuk odası mutfak koridor çok batıyor bugün eşim dışarıdan aldı yemeği başım çok agrıdı şimdi iyiyim eskiden 10 dk sonra geçerdi ilaç içtikten sonra şimdi etki etmiyor korkuyorum bazen yinede çok şükür nefes alabiliyorum agrılarım bitti ara ara yoklasada
HoşgeldinizSağol canım
Sudem ben 35 yaş.
8 yaş bir oğlum var.
Öğretmenim.
Boğa burcuyum.
Nil benSağol canım
Sudem ben 35 yaş.
8 yaş bir oğlum var.
Öğretmenim.
Boğa burcuyum.
Sağol canımÇok iş yapmıyorum temizlemiştim evi camlarıda silmiştim hergün süpürge yapıyorum özellikle çocuk odası mutfak koridor çok batıyor bugün eşim dışarıdan aldı yemeği başım çok agrıdı şimdi iyiyim eskiden 10 dk sonra geçerdi ilaç içtikten sonra şimdi etki etmiyor korkuyorum bazen yinede çok şükür nefes alabiliyorum agrılarım bitti ara ara yoklasada
Hoşgeldiniz
Oo maşallahNil ben
Yaş 37,5
3,5 - 11 -13 yaşlarında üç tane çocuğum var.
Hemşireyim
Oglak burcuyum
Tanıştığımıza memnun oldum
Sanırım biraz diktatörlüğüm ve dik kafalılıgım var her ne kadar kabul etmesemde...Sağol canım
Oo maşallah
Oğlak yönetici ruhlu
En küçük yaşı çok tatlı tam sevmelik elden çıkma zamanı
Seneye iyice rahatlarsıniz
Sanırım biraz diktatörlüğüm ve dik kafalılıgım var her ne kadar kabul etmesemde...
Evet tam sevmelik , ayrıca bizimki konuşmayı biraz geç söktü çok tatlı oluyor peltek peltek konuşunca
Seninki kocaman olmuş , bende bi görseydim o günleri ... Özgür olduğum günleri özlüyorum
Uygulaması var canım, anlaşmalı olduğu da bankalar var. Ziraat, vakıfbAnk, akbank gibiBende yapmak istiyorum bankaya gidip mi açtırıyoruz
Evet aynı benOğlaklar tatlı tatlı da yönetebilirler ama ipler kontrol kendilerinde olsun isterler severler olmayınca hoşlanmazlar
Ha ha tam büyüdü gezeriz derken pandemi çıktı
Küçükken aman hasta olmasın diye pek gezemedik şimdi kimse gezemiyor
Diğerleri büyükmüş bakarlar artıkEvet aynı ben
Bizimkiyle bir yere çıkılmıyor ki . Bi kedi görsün hemen arkasından koşar. İlla onu kucağına alıp mıncıklamayana kadar rahat etmez şaşkın
13 olan erkek 11 olan kız küçükte erkek.Diğerleri büyükmüş bakarlar artık
Cinsiyetleri ne?
İyi geceler canım13 olan erkek 11 olan kız küçükte erkek.
büyüdüler ama gel sen onu bana sor . Resmen kedi köpek gibiler . Sürekli kavga sürekli bir çekişme , neyi paylaşamıyorlar anlamıyorum
Evet nöbet . İyi gecelerİyi geceler canım
Nöbette misin sen ?
Uyku akar gözlerimden
Şarjım da olmuş yüzde 6
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?