• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Huggies bez

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
ya bende niye böle oldu diyodum. benim kızımında teni tahriş oldu.bu pakette öncekilerden çok memnundum.bunun hem rengi soluk hem bezin rengi badisine çıkmış yeşil yeşil hemde taş gibi ÇAKMASIMI çıktı acaba bende bi arıyim şu hugiesii

aynen yeni doğan bebeğime prima bitince bim den huggies aldık cok sert cıktı hıc memnun kalmadık. bantları da güzel kapanmıyo hep taşırıyo.primaya dönduk tekrar.

gecen sefer denemek ıcın almstım huggies. prımadan genel anlamda memnundum ama kızım kaka yaptıgı zaman hemen sırtından yada kenarlarından tasıyordu. benım aldıgım huggieskalın ama taş gıbı degıl. kakayı da tutuyor ama ben de ıslaklık hissinden oturu memnun kalmadım. kullanmaya basladıgımızın ertesi gününden itbaren pişik olmaya basladı. sonra dikkat ettım kzıım çişini yaptığı anda bezı ıslanıyor. primayı 6 ay kullandık hıc böle bı sıkayetımız olmamıstı. bende bu aldıgımız ıkı paket bıtsın, zaten cok sık degıstırıyorum pişmesin diye, primaya dönmeye karar verdim..

evet huggies çok sert geldi bi paket kullandık molfix ondan biraz daha yumuşak prima yumuşak ama topaklanıyo hemen ıslanınca

bende kullanıp vazgeçenlerdenim bebeğimin tüm bodylerini boyadı aradım şikayet ettim yenisini yolladılar oda boyadı primadan vazgeçmeyin derim

ben de h.sonu mecburiyetten huggies aldım.ama aslla almam resmen kese kağıdı gibi çıktı.16 aydır prima kullanıyorum.kızım kaka yapmıştı hepsi akmış paçasından:(

ben molfix kullanıyorum cokda memnunum şimdilik öbür kızımdada molfix kullanmıştım sorun cıkmamıştı

şimdiye dek pampers(prima)dan başka bez kullanmadım kızıma
çok memnunum zaten niye değiştireyeim
ama tatil öncesi huggies yüzücü bezlerinden almıştık
onların yanında hediye olarak huggies normal bezlerden vardı
aylardır öylece duruyor
geçende aceba kullansammı zaten çok yok bikaç tane bişey dedim
ama vazgeçtim ne gerek var dursun dedim iyikide kullanmamışım
yarından tezi yok atıcam o huggisleri burayı okumam iyi oldu

aynı sorun bızdede oldu, once dıkkatımı desenlerın cok silik olması cektı. sonra garıp bır sertlıgı var bu seferkının ve bır seferındede ıcınde tam popo kısmına gelecek olan yerde resmen tutkal parcası gıbı sert bır sey vardı hatta bu ne falan dıye uzun uzun ıncelemıstım.. demek tek sıkayetcı olan ben degılmısım ama degıstırmeyede korkuyorum, hep duyuyorum bez degsıtırırsen pişik olur falan dıyorlar. sızce dogru mu? pişik olmayacagını bılsem bende primaya gecıcem..

valla canım bende bır paket huggıes kullandım pişman oldum çok kötü tahriş ettı bebgımın poposunu.özellıkle resımlı bölümü berbar cok kalın bebegımın otururken karnını cok agrıtıyordu..primada kullandım cok hassas bır cıldı var oglumun oda tahrıs ettı bır sure evy beyb kullandım rahatladık ...sımdı ıse molfıx junnıer kullanıyorum vede asırı memnunum...

kedioo3 benim minnoş çok kötü pişik old huggiesten sonra primaya döndük çok şükür iyileşti.buaraada kızlar wee'nin ıslak mendilini kullandım daha önce görmemiştim hem organik hemde çok değişik hoş hafif bi koksu var pişiğinide geçirdiğine inandım kayısı ıhlamur ve limon kokuları karışık yeni doğanlar için kokusuzuda var deneyin bebişlerinize derim.....

bende oğluma prima kullanıyorum çok memnunum ama biraz sıvı kakayı sızdırıyo yada fazla yapınca öyle oluyo çünkü arada oluyo ıslak mendilide çok güzel primanın onu kullanıyorum çok memnunum hiç pişik yapmıyo bir kere canbebenin kullandım pişik yaptı niveanında kullandım oda çok güzel pişik yapmıo kesinlikle ama kokusu hosuma gitmedi hagissinde ıslak mendilini denedim oda fena değil ama bana en iyi primanınki geldi

kesinlikle prima cnm benim oğlum 2 yaşını bitireli 2 ay oldu diğer bezleri denemedim aynen yara oldu primadan şaşmam....

huggiesi reklamlardan etkilenerek almıştım bebeğimin tüm bodylerini boyadı aradım bin tane özürden sonra yeni bez yolladılar oda boyadı bi daha asla almam primadanda şaşmam

bende prima kullanıyordum. yaz tatilinde huggies mayo bez almıştık yanında hediye bez koymuşlardı. kullandım çok hoşuma gitti. şimdi primayı bıraktım huggies kullanıyorum. daha önce aldığım primanın bir paketi hatalı çıkmıştı. sanırım bu tüm bezlerde oluyor prima benim kızımın altını çok kızartıyordu birde açtığımda bezin kenarları çok iz yapmış oluyordu huggies daha rahat

Back