• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Huggies bez

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

specialx

Hayat seninle güzel
Kayıtlı Üye
22 Mart 2010
662
3
96
Diğer
Huggies 'in yeni modeli bebek vücuduna uyumlu bezini daha önce kullanıp memnun kalmıştım fakat bu yeni paketi açtığımda bezin üzerindeki desenlerin rengi soluk ve bezler taş gibi sert çıktı.normalde huggies bez biraz serttir ama bu acayip bildiğin kazık gibi.yan bantları bebeğimin derisini anında kızartıp mahvetti bir kere bağlamamla.çıkarıp attım eşime gelirken Prima almasını söyledim.Huggies'e yazıp bunu bildireceğim.ürün mü hatalı yoksa artık böyle mi bu bezler var mı kullanıp böyle bir sorunla karşılaşan?

Ben yeni çıkanlardan değilde normal huggies kullanmıştım sadece 1 paket. Kızıma hiç iyi gelmedi. Çok kalın bi yapısı var ama sizinki üretim hatasıdır bence. Ben prima kullanıyorum ve memnunum. Bi ara molfixte kullandım oda kalın geldi. Huggies bana göre reklamlarda çok abartılıyor (anne kucağı gibi rahat:olmaz:)

kampanyalı ürünlerle normal fiyatlı ürünlerin kalitesi farklı oluyo nedense..bende kullandım huggies ama beğenmedim prima kullanıyorum

Aynı dertten muzdaribim.Deneyelim dedik ana kucağı gibi rahatmış ya:mymeka:
Kızım 19 aylık poposunu acayip tahriş etti,hemen prima aldık tekrar..Gözünü seviim primanın.Yumuşacık.
Hiç hiç hiç memnun kalmadım hala poposunu düzeltmeye çalışıyorum kızımın.
Valla bezde prima gibisi yok.

ben oğlum 3_4 aylıkken huggies kullanıyordum fena değildi ama yine de primaya geçtim..bu yaz mayo bezini kullandım yanında da hediyesi vardı..o ne biçim bir bez yarabbim resmen karton tabaka,sert,kalıp gibi...daha önce kullandığımla alakası yok..bir de dediğin gibi soluk resimli..kampanyalıların kötü olduğu doğru..zaten kötü oldukları için kampanyalı oluyor ..primadan şaşmam..

ben de huggiesden hiç memnun kalmadım.arkadaki bantdan tahriş oldu kızımın beli.ayrıca sert ve kalın bir bez.molfixi de beğenmedim.ben de primadan şaşmam.

demek ki bu konudan çok muzdarip varmış.şikayetimi huggiese bildirdim bakalım geri döneceklermi.evet ya bir daha asla primadan şaşmam.zavallı kızımın cildini mahvetti.prima çok güzel yumuşacık ama onun da tek kötü tarafı bebek bir kere bile altını kirletse bezin kendi kokusuyla da birleşip acayip ağır bir koku ouyor ve hemen kokuyu dışarı veriyor.zaten çok sık bez değiştiren biriyimdir ama bu koku hemen oluyor.neyse olsun primadan şaşmıyacağım artık.

Biz kızımın dogumundan beri kullanıyorduk ve memnun kalmıştık,ama yan bandını değiştirteceğiz diye içeriğinide değiştirmişler sanırım kızımın poposunu mahvetti,bende prima aldım yavaş yavaş geçmeye başladım bende şikayet etcem ama mail atıpmı bildirdiniz yoksa telf.mu açtınız?

3 ÇOCUK BÜYÜTÜYORUM 2sinin hala poposu bağlanıyo
denemediğim bez kalmadı
primadan vazgeçmem yumuşacık

Yakın aralıklarla olmuş ozaman dimple .Allah kolaylık versin masrafı zor olmalı

Biz kızımın dogumundan beri kullanıyorduk ve memnun kalmıştık,ama yan bandını değiştirteceğiz diye içeriğinide değiştirmişler sanırım kızımın poposunu mahvetti,bende prima aldım yavaş yavaş geçmeye başladım bende şikayet etcem ama mail atıpmı bildirdiniz yoksa telf.mu açtınız?

canım mail attım bir de 0 800 lü şikayet hatttı var orayı da arayıp bildiriyorsun.hatalı üründen 2 tane numune göndermemizi istiyorlar inceleyecekler gerçekten hatalıysa yenisini yollayacaklar.gerçi artık yenisini yollasalar da huggiese dönmem artık halan daha kızarıklıklar geçmedi :olmaz:

Yakın aralıklarla olmuş ozaman dimple .Allah kolaylık versin masrafı zor olmalı

evet canım çoooooooooooooook zoor

ayda sadece beze 100tl veriyoruz

geçen marketdeydik

tanıdıklarla karşılaştık kasada

sizin sepetinize bakınca ödümüz kopuyo dediler

Hehe ablamında sık aralı olmuşdu ama bahsettiğim zamanlar 80lerin ilk yarısı hazır bezler yaygın değil elde yıkamaya kuvvet
connie_37.gif

bu ürünü piyasaya çıkmadan 8 - 9 ay önce görmüştüm,katıldığım ankette de bağenmediğimi kesinlikle para verip almayacağımı belirtmiştim :) demek ki beğenen çok olmuş ki adamlar hiç bir değişiklik yapmadan olduğu gibi üretip piyasaya sürmüşler :))
bu arada kampanyalı ürünlerin düşük kalite de olması çok saçma,firma kampanya,promosyan vb. şeyler yaparak yeni müşteriler kazanmayı hedefler,düşük kaliteli ürün ile bu mümkün değil.kampanyadan aldık düşük kaliteli çıktı dediğiniz ürünler sahte olmasın???

kampanya ile alakası yok bence çünkü biz kampanyasız normal fiyatıyla aldık.kampanyalı ürün adi olsaydı primada sürekli kampanya oluyor onlarınki de adi olurdu.

firmalar her zaman yeni müşteriler kazanmak,geniş kitlelere hitap etmek için kampanya,indirim,promosyon (ki aralarında ufak tefek farklar da mevcuttur) yapmazlar..bazen de kusurlu,ellerinde kalmış,düşük satışlı,stoklarında fazlasıyla olan ya da piyasaya yeni ürün sürme gibi sebeblerle bazı ürünlerde indirim uygularlar..

iyi de aldığım bu üründe ne indirim ne kampanya vardı.her zamanki fiyatıyla aldık.bunda üretim hatası var .

o hatalı üründür ben doğduğundan beri huggies ve prima kullanıyorum...o ay hangisi kampanyadaysa onu alıyoruz, huggies biraz sert ama kakayı hiç sızdırmaz dışarı o yönden beğeniyorum, prima sızdırabiliyor çok yağtığında, ama yumuşak ince olması güzel

ben bebeğime doğduğunda hastanede prima kullandılar onla başladık; ben huggies almıştım onla devam ettik.
pişik oldu ve çoook zor geçirdim o pişiği huggies kullanırken.
primaya tekrar dönüş yaptım onda da en ufak kakalı kalışında kıpkırmızı oluyordu poposu.
2 aydır evy baby deniyim dedim. şimdi maşallah en ufak bi kızarıklık sızdırma falan yok.
bebeğimin cildi çok hassas, iyi geldi bize.
bence her bez her bbeğe uymayabiliyor..

Back