Hayır söylenmedi ben de bu yüzden işkillendimKüçük bir ihtimal de olsa hücre üremesi görülemeyebileceği ve maalesef işlemin son kez tekrar edilebileceği size söylenmemis miydi?
Neden olur peki bu ? Sorun mudur bu anlamadım ? Yani tekrar alınsa ve yine üreme olmazsa ne olacak ben nasıl bileceğim çocuğumun sağlıklı-sız olduğunuKüçük bir ihtimal de olsa hücre üremesi görülemeyebileceği ve maalesef işlemin son kez tekrar edilebileceği size söylenmemis miydi?
Benim fetalde ilk numunede hucre bulunmamisti. İkincisinde oldukca iyi duzeyde bulundu. Bu o anlik bir durum olabilir ama 2. Kez de bulunamazsa ne olur inanin bilmiyorum. Cvs yapilanlar da var sizde cvs uygun gorulmedi mi?Neden olur peki bu ? Sorun mudur bu anlamadım ? Yani tekrar alınsa ve yine üreme olmazsa ne olacak ben nasıl bileceğim çocuğumun sağlıklı-sız olduğunu
Benim fetal değil ama cnmBenim fetalde ilk numunede hucre bulunmamisti. İkincisinde oldukca iyi duzeyde bulundu. Bu o anlik bir durum olabilir ama 2. Kez de bulunamazsa ne olur inanin bilmiyorum. Cvs yapilanlar da var sizde cvs uygun gorulmedi mi?
Cvs daha erken dönemde yapılıyor benim haftam ileri olunca amniyosentez daha uygun dedilerBenim fetalde ilk numunede hucre bulunmamisti. İkincisinde oldukca iyi duzeyde bulundu. Bu o anlik bir durum olabilir ama 2. Kez de bulunamazsa ne olur inanin bilmiyorum. Cvs yapilanlar da var sizde cvs uygun gorulmedi mi?