- Konu Sahibi cileklijelibon
-
hu huu slm merhaba
hooosbulduk :)) naber??
iyidir kar keyfi yapıyorum camdan seyrediyorum istanbul bembeyaz harika.. senden naber canım nasıl gidiyor :109:
evett kar cok guzel yagdi bugun :)) bende skldim esimin gelmesini bekliorum :) 3.5 yillik evliyim bu arada.26 yasindayim:)
ooh maşallah Allah tadınızı bozmasın canm inşallah bende yaz gelinlerinden olucam 22 yaşındayım sende mi istanbuldansın
amin canim:) ooo az kaldi yaza.hazirlik vs cok hizli gecer zaten :)evet canim istanbuldayim bende seyrantepe deyim.
aynen hızlı geçiyor canım yaa daha alıncak okadar şey varkii yetişemiyorum çok yoruluyorum.seyrantepeye sadece 1 kez geldim pek bilmiyorum oraları ama çeyizlik için güzel şeyler olursa haber verirsin gelirim valla koşa koşa :) sen hiç başakşehir tarafına geçtin mi ?
valla buraya bende yeni tasindim:) pek oyle ceyiz satan yer yoktur burda denk gelmedim:)) ama caya gelebilirsinbasaksehire 2 kez gittim esimin arkadasi vardi orda.ama cok aklimda kalmadi.sakin guzel sitelerin oldugu bi yerdi :)
Hayırlı olsun kuzumm :) inşallah gelmek isterim canm sende gelirsin :) sakindir burası önceden ölü şehir diyorduk o derece :100:
saol canım:) evet benim gittiğimde de baya sakindi yaniama güzel kalabalıktan uzak :) inşallah belki bi gün olur gelirim yani :) evlenince nerde olcaksın tatlım?
gelirsin canm çok uzak biyer değil gezdiririm ben seni :114: gene buralarda olucaz biz canm başakşehir kayaşehir seviyorum çünkü küçüklükten beride alışınca bırakması zor olur
yas farketmez onemli olan anlasmak :))Siz hepiniz gencsiniz... Ben disarda kaldim...
Selam kızlar..bende geliyim aranıza Nasılsınız??
Selam kızlar..bende geliyim aranıza Nasılsınız??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?