- 25 Haziran 2024
- 75
- 21
- 24
-
- Konu Sahibi disperisiru
Kremini de verdi mi? Zaten uçuğun en temel ilacı asiviral, ben de kremini ve hapını kullanmıştım yetti gayet ama kremi de çok etkiliydi ondan baya tüp tüp bitirmiştimAsiviral tablet 200 mg yeterli gelir mi sizce
Aa bilmiyorum ben çok kullandım kremini, sonrasında bi kere daha atak yaşadım sürdüğüm gibi geçti şükür hiç ilk zamanki gibi olmadı.Bana neden kremini vermedi acaba. Aslında özele iyi bir doktora da gittim fakat asiviral tablet ve ateş düşürücü verdi. Peki sizin de çok akıntınız oldu mu? Bu akıntı beni çok rahatsız ediyor
Evet 25 tabletlik bi ilaç vermiş günde 5 kullanıcam 5 gün sürecek doğru mu demişim arkadaşıma şimdi mesajlarda arayıp buldum. benimki de 5 günlüktü. Bendeki de asiviral tabletti zaten şunlar, bazıları vajinit içindi hepsi herpes için değilBana yazdığı ilaç 5 günlük bir ilaç, size kaç günlük yazmıştı hatırlıyor musunuz acababaya endişeliyim de ben. Asiviral kremi de alıyım bari
Herpes'ten çok korkuluyor ama bağışıklığınız düşmediği sürece tekrarlayan bi şey değil, tekrarları da asla ilk atak gibi olmuyor. O yüzden bunu atlatın, güneşli günler yakınYa teşekkür ederim ne kadar anlayışlısınızRabbim size de bana da bir daha yaşatmasın. Bugün ilaç kullanımımın ilk günü bitti, ateşim geçti sadece, umarım en kısa sürede uçuklar ve o akıntım da kesilir. Burada biriside başka bir konuda bana hsv olduğunu partnerine söyle kimseye bulaştırmaya hakkın yok kimse çekmek zorunda değil gibi değişik şeyler yazmış çok moralimi bozdu açıkçası, burda derdime çare arıyorum şu an sizin gibi biraz anlayışlı yaklaşan birilerine ihtiyacım vardı
Profilimde soru var uçuk geçerken kaşıntı yapar mı diyeBenim uçuklarım geçti ama şu an uçukların geçtiği yerde inanılmaz bir kaşıntı ve batma hissi var, sizde de olmuş muydu normal mine yapmalıyım geçmesi için bilginiz varsa çok mutlu olurum