Hsv

disperisiru

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2024
75
21
24
Kızlar selam, üç dört gündür geçmeyen ateşim , idrar yaparken yanmam ve arkama kadar geçen hiş durmayan vajinal bir akıntım vardı. Önce idrar yolu enfeksiyonu sandım, ama değilmiş. Akıntıdan dolayı bugün kadın doğuma gittim ve hsv tanısı kondu. Uçukları fark etmemişim, evet o bölgede bir acı ve yanma da vardı ama.. Doktor asiviral 200 mg ilaç yazdı. Bir de ateş düşürücü. Ne kadar sürede geçer, ne yapmalıyım bilgisi olan var mı, çok acı çekiyorum şu an :KK43:

Bana neden kremini vermedi acaba. Aslında özele iyi bir doktora da gittim fakat asiviral tablet ve ateş düşürücü verdi. Peki sizin de çok akıntınız oldu mu? Bu akıntı beni çok rahatsız ediyor

Bana neden kremini vermedi acaba. Aslında özele iyi bir doktora da gittim fakat asiviral tablet ve ateş düşürücü verdi. Peki sizin de çok akıntınız oldu mu? Bu akıntı beni çok rahatsız ediyor
Aa bilmiyorum ben çok kullandım kremini, sonrasında bi kere daha atak yaşadım sürdüğüm gibi geçti şükür hiç ilk zamanki gibi olmadı.

Akıntı hiç hatırlamıyorum ya bende anüste daha yoğundu uçuklar, ondan belki

Bana yazdığı ilaç 5 günlük bir ilaç, size kaç günlük yazmıştı hatırlıyor musunuz acaba :KK43: baya endişeliyim de ben. Asiviral kremi de alıyım bari

Bana yazdığı ilaç 5 günlük bir ilaç, size kaç günlük yazmıştı hatırlıyor musunuz acaba :KK43: baya endişeliyim de ben. Asiviral kremi de alıyım bari
Evet 25 tabletlik bi ilaç vermiş günde 5 kullanıcam 5 gün sürecek doğru mu demişim arkadaşıma şimdi mesajlarda arayıp buldum. benimki de 5 günlüktü. Bendeki de asiviral tabletti zaten şunlar, bazıları vajinit içindi hepsi herpes için değil

Screenshot_2024-08-15-23-52-32-49_6012fa4d4ddec268fc5c7112cbb265e7.jpg

Ya teşekkür ederim ne kadar anlayışlısınız😇 Rabbim size de bana da bir daha yaşatmasın. Bugün ilaç kullanımımın ilk günü bitti, ateşim geçti sadece, umarım en kısa sürede uçuklar ve o akıntım da kesilir. 🙏 Burada biriside başka bir konuda bana hsv olduğunu partnerine söyle kimseye bulaştırmaya hakkın yok kimse çekmek zorunda değil gibi değişik şeyler yazmış çok moralimi bozdu açıkçası, burda derdime çare arıyorum şu an sizin gibi biraz anlayışlı yaklaşan birilerine ihtiyacım vardı

Ya teşekkür ederim ne kadar anlayışlısınız😇 Rabbim size de bana da bir daha yaşatmasın. Bugün ilaç kullanımımın ilk günü bitti, ateşim geçti sadece, umarım en kısa sürede uçuklar ve o akıntım da kesilir. 🙏 Burada biriside başka bir konuda bana hsv olduğunu partnerine söyle kimseye bulaştırmaya hakkın yok kimse çekmek zorunda değil gibi değişik şeyler yazmış çok moralimi bozdu açıkçası, burda derdime çare arıyorum şu an sizin gibi biraz anlayışlı yaklaşan birilerine ihtiyacım vardı
Herpes'ten çok korkuluyor ama bağışıklığınız düşmediği sürece tekrarlayan bi şey değil, tekrarları da asla ilk atak gibi olmuyor. O yüzden bunu atlatın, güneşli günler yakın 😅 asiviral kremi edinin ama bence muhakkak o çok iyi bişi

Benim uçuklarım geçti ama şu an uçukların geçtiği yerde inanılmaz bir kaşıntı ve batma hissi var, sizde de olmuş muydu normal mi🥺 ne yapmalıyım geçmesi için bilginiz varsa çok mutlu olurum

Benim uçuklarım geçti ama şu an uçukların geçtiği yerde inanılmaz bir kaşıntı ve batma hissi var, sizde de olmuş muydu normal mi🥺 ne yapmalıyım geçmesi için bilginiz varsa çok mutlu olurum
Profilimde soru var uçuk geçerken kaşıntı yapar mı diye 😅 benim de çok kaşınmıştı evet birkaç güne de geçti

Benim üç gün oldu gece uyuyamıyorum bakıyorum bir lezyon da göremiyorum ama demek ki bitişi böyle olacak :KK43: asiviral sürüyorum , çok sağ olun🤍

X