Merhaba hanımlar. 9 mart regl in 1. Günüydü. 19 martta yani 10. Günde hsg çekildi. Selçuk üni de çektirdim . Bu arada hiç ama hiç ağrı sızı olmadı. Sadece ilaç verilirken çok hafif regl ağrısı gibi bir ağrı oldu ama çok çok hafifti. Sonra günüme devam ettim normal bir şekilde. Forumlardan okuduğum kadar bir ağrı acı yoktu hayret ettim. 3 günlük ilaç verdiler kullandım . Şimdi cuma günü ilişki olsun dediler ama ben ovülasyon testi yaptım t çizgisi yoktu. Perşembe den yapmaya başladım 21-22-23 martta yaptım hala koyu değil çizgi. 22 sinde evime yakın bi dr ye gittim yumurtalar içim daha istediğimiz büyüklükte değil dedi. Normalde ben 28-29 günde adet oluyorum . Geçtiğimiz 3 ay bu ovülasyon testleri hep 14-15-16. Günlerde pik verdi ama hala pik yok. Diyorum ki acaba bu hsg ya da bu kullandığım antibiyotik falan yan etki yaptı da ya erken yumurtlama oldu ya da hala olmadığına göre geç yumurtlama olacak. Böyle bir durumlar karşılaşan oldu mu? Ya da hiç yumurtlama olmayacak mı çok karışık durumlar :/
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Hsh sonrası geç ya da erken yumurtlama
- Konu Sahibi benfatma
- Başlangıç Tarihi