- 4 Nisan 2013
- 3.100
- 829
- 123
Hiç sormayın ben hsg çektirmeye gittim meltem hanım bildiğin hayvan gibi davranıyor insanı neymiş kalabalıkmış koştura koştura iş yapıyor bide seni hiç düşündüğü yok hiç memnun kalmadım .Tedavi oluyosan hale hanimi onercektim benmde birsene olmadi hale hanimla iki ayda hamile kaldim cok sukur ilk melteme gittim bnmle dalga gecti senin cocugun zor olur dedi basimdan kaynar sular dokulmustu insallh bebegini alirsin cnm kucagina rabbim guc kuvvet versin cok zor bu yollardan gecmeyen bilemez
Aynn cnm bende pko var o zmnlar bilmiyodum ilk meltem hanimda ogrendim kilom vardi biraz sedyeye yattim direk bana sendeki bacaklar hamile kadinlar da yok dedi sert bir dilde 20 yasindaydim muayne etti senin cocugun zor olur pkon var duzensiz adetlerin demi dedi bende yok ben duzenli adet oluyorum dedim sansina oluyosun yumurtalarin calismiyo senin dedi ayyy hala aklimda nasil ciktim ordan bilmiyorum sonra baya dr gitmedim hale hanimi onerdiler ona gittim dunya tatlisi bi dr bana guzelce herseyi anlatti ilaclarimi yazdi hsg cekti hic hissetmedim pesine hamile kaldim zaten dogumunuda o gerceklestirdi sezeryan oldun aksamina ayaktaydimHiç sormayın ben hsg çektirmeye gittim meltem hanım bildiğin hayvan gibi davranıyor insanı neymiş kalabalıkmış koştura koştura iş yapıyor bide seni hiç düşündüğü yok hiç memnun kalmadım .
Hala çocuğum olmadı izin sorun neydi?
Allah razı olsun ne bilim 5 yıllık evliyim 2,5 yıldır gitmediğim doktor hastane kalmadı ben sadece meletm de hsg çektirdim hiç memnun kalmadım handan hanım iyi biri güler yüzlü ama sonuç alamadık sonra defalarca ulaşmaya çalıştımAynn cnm bende pko var o zmnlar bilmiyodum ilk meltem hanimda ogrendim kilom vardi biraz sedyeye yattim direk bana sendeki bacaklar hamile kadinlar da yok dedi sert bir dilde 20 yasindaydim muayne etti senin cocugun zor olur pkon var duzensiz adetlerin demi dedi bende yok ben duzenli adet oluyorum dedim sansina oluyosun yumurtalarin calismiyo senin dedi ayyy hala aklimda nasil ciktim ordan bilmiyorum sonra baya dr gitmedim hale hanimi onerdiler ona gittim dunya tatlisi bi dr bana guzelce herseyi anlatti ilaclarimi yazdi hsg cekti hic hissetmedim pesine hamile kaldim zaten dogumunuda o gerceklestirdi sezeryan oldun aksamina ayaktaydim
Hic uzulme cnm hersey kafada bitiyo olur insallh rabbim nasip etsin sanada tum kalbimle dua ediyorum sana kucagin bos kalmasin insallh
Cnm bn hale hanimdan cok memnunum halada gidiyorum kontrollerime tavsiye ederim o zmnlar arastirmistim okulunu birincilikle bitirmis bi dr bence bi git belki ben vesile olurum sana bi tanidigimda hale hanimla hamile kaldi ben gebzeye gelin geldim ama kaynarcada buyudumAllah razı olsun ne bilim 5 yıllık evliyim 2,5 yıldır gitmediğim doktor hastane kalmadı ben sadece meletm de hsg çektirdim hiç memnun kalmadım handan hanım iyi biri güler yüzlü ama sonuç alamadık sonra defalarca ulaşmaya çalıştım
ilgilenmedi.
Handan hanımla aşılama denedik aşılamaya her şey yolunda diyerek başladı polip var ama engel değil dedi .
Tutmadı sonradan öğrendim ki troid haşimatoymuşum hiç test yapıp bakmadı Marmara üniversitesinde öğrendim.
Hale hanımdan memnun kaldınız mı nerde oturuyorsunuz iğne tedavisi denemek istiyorum son kez
İnşallah bende tekrar iğne ya da aşılama deneyecektim bu defa marmarayı düşündüm ama çok uzun sürüyor işlemler marta gün verildi o zamana kadar özele nereye gitsem diyordum inşallah bende olumlu sonuç alırım şuan ne kadar muayene ücretiCnm bn hale hanimdan cok memnunum halada gidiyorum kontrollerime tavsiye ederim o zmnlar arastirmistim okulunu birincilikle bitirmis bi dr bence bi git belki ben vesile olurum sana bi tanidigimda hale hanimla hamile kaldi ben gebzeye gelin geldim ama kaynarcada buyudum
Marmara cok karisik marta kadar vaktin varmis zaten hale hanimda sansini dene 45 di cnm gecen ay gittigimdeİnşallah bende tekrar iğne ya da aşılama deneyecektim bu defa marmarayı düşündüm ama çok uzun sürüyor işlemler marta gün verildi o zamana kadar özele nereye gitsem diyordum inşallah bende olumlu sonuç alırım şuan ne kadar muayene ücreti
Aynen bende öyle yapacağım zaten bir aşılama bir iğne tedavim var marta kadar yüzyılda son kez iğne tedavisi deneyip 3. raporumu da almış olurum.Marmara cok karisik marta kadar vaktin varmis zaten hale hanimda sansini dene 45 di cnm gecen ay gittigimde
Bencede mantikli cnm rabbim yardimcin olsun insallh bu sefer olur yasin kac sen nerde oturuyosunAynen bende öyle yapacağım zaten bir aşılama bir iğne tedavim var marta kadar yüzyılda son kez iğne tedavisi deneyip 3. raporumu da almış olurum.
Olmazsa Marmara da tüp bebek denerim.
Sağol canım 27 yaşındayım çayırova da oturuyorumBencede mantikli cnm rabbim yardimcin olsun insallh bu sefer olur yasin kac sen nerde oturuyosun
Hiç korkma ameliyat histeroskopidir bende polip aldırmıştım aynı gün taburcu oldumBende hsg cekildm perde war amelyt olcgm ama korkuyorum((
Özeller ve üniversiteler yapıyor .Histeroskopi ve laparoskopi. Ama bunu her dr yapmiyormus. Sakaryada her hastane yapmyr
Evet aynen tüp bebek doktoru yapıyor özele gitmeyi gerektirecek bir durum değil genel anesteziyle yapılıyor zaten 1 gün içinde taburcu olursun arayıp öğrenebilirsin.Arastrma hastanesnd tup bebek uzmani yapiyor o zaman. Rahatladm bi nebze cok sagol
Emin olmak için ofis histeroskopisi yapılabilir.Kimi septum perde kimi doktor cift rahim dedi persembe prof. Gorunecegm bir daha. Cok sagol
Yakinmisiz valla eger olumlu sonuc alirsan yaz bana cnm merak ederim seni simdiSağol canım 27 yaşındayım çayırova da oturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?