Hsg

Aysee38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2015
612
104
33
Arkadaslar bisi sorcam bu hsg nedir ne icin yapiliyo bilgisi olan cvb verebilirmi ltfen

Cnn bende hsg çektirdim ama bu filmi çektiren yer mutlaka son teknoloji olan yer olsun bu çok önemli uyarmak istedim

Özel hastanelerde ve radyoloji merkezlerinde çekiliyor 300 400 tl arasında değişiyor.
Ben istanbul pendik yüzyılda çektirmiştim
Cok tesekkur ederim ahsensu cvpladigin icin,peki ne zaman cektirdin,sonuc nasil cikti ? Ben septum vardir diye korkuyorum

Cok tesekkur ederim ahsensu cvpladigin icin,peki ne zaman cektirdin,sonuc nasil cikti ? Ben septum vardir diye korkuyorum
Geçen yıl çektirdim sonuç normal tüpler açık çıktı.
Spekulum takılırken biraz tedirgin oluyorsun ama dayanılmayacak bir durum değil bende 2,5 yıldır git gel alıştım ama ister istemez çekiniyor insan.

Geçen yıl çektirdim sonuç normal tüpler açık çıktı.
Spekulum takılırken biraz tedirgin oluyorsun ama dayanılmayacak bir durum değil bende 2,5 yıldır git gel alıştım ama ister istemez çekiniyor insan.
Evet cok haklısın :( ben iki oldu düşük yapıyorum,artik nedenini öğrenmek icin yaptırmam gerekiyormus o filmi. Eger perde varsa yani septum ameliyat olmam gerekiyo sanirimm :( korkuyorum o yüzden.. Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Evet cok haklısın :KK43: ben iki oldu düşük yapıyorum,artik nedenini öğrenmek icin yaptırmam gerekiyormus o filmi. Eger perde varsa yani septum ameliyat olmam gerekiyo sanirimm :KK43: korkuyorum o yüzden.. Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Hiç korkma ameliyat dedikleri histeroskopidir oda çok basit bir işlem zaten genel anesteziyle yapılıyor.
Bende hipotroidi var sıkıldım artık vazgeçmek üzere geldim 2,5 yıldır bir arpa boyu yol alamadım.

Hiç korkma ameliyat dedikleri histeroskopidir oda çok basit bir işlem zaten genel anesteziyle yapılıyor.
Bende hipotroidi var sıkıldım artık vazgeçmek üzere geldim 2,5 yıldır bir arpa boyu yol alamadım.
Kesinlikle vazgecmeyi düşünme cnm, illaki bir gün bize de kismet olur inanıyorum ben.yeter ki olacagina inanip isteyelim..tedavisi var diye biliyorum hipotroidin ilaçlarla..

Kesinlikle vazgecmeyi düşünme cnm, illaki bir gün bize de kismet olur inanıyorum ben.yeter ki olacagina inanip isteyelim..tedavisi var diye biliyorum hipotroidin ilaçlarla..
Çok yoruldum gerçekten artık dayanacak gücüm kalmadı hayal kırıklıkları yaşama isteğimi bitirdi tsh tam düştü aşılamaya başlayacaktım tekrar çıktı .

ahsen su benzer hayalkırıklıklarını ben de yasadım inan, ama umut var, cözümsüz değil,uygun zamanda olacak inş..benim en son düşüğümde de tsh yüksekti ama ilaclarla kontrol altına alınabilio demişti doktor ve o düşük sebebi değildi..senin gibi bi arkadasım vardı tsh yüksek oldugu için adet gecikmesi yasıodu,sonra tedaviyle düzeldi.sen yeter ki stres yapma ve hep olumlu düşün..hepimiz malesef yıpratıcı bi süreçten gecioruz ama inanıyorum ki sonucu güzel olacak,bu çabalar sonucsuz kalmayacak..

Cnm yuzyilda hangi dr gidiyosun

Can
Merhaba bu ay gebelik olmazsa bende hsg çektircem İsatanbul dışından gelicem şişli echomar da ne kadar ücreti biliyor musunuz.
Canim ben bugün orda çekildim. Ocaktan itibaren herşeye zam varya 500 lira olmuş orda. Bugün rahim filmi zammıyla başladık. Eve geldim kiraya aldığımız suya kadar zamla devam ettik. Sormak istediğin ne varsa sorabilirsin rahim filmiyle ilgili.

Back