- Emoji Skoru
- 75
- Puanlar
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah olumlu sonuç alırızbende yenı çektirdim 15 kasımda takipteyım bu konuyu
ay inşallah ya adetı geciktiriyor dediler benım bugun adet gunum bakalımmİnşallah olumlu sonuç alırız çekim günlerimiz yakın
Test yaptınız mı hiçay inşallah ya adetı geciktiriyor dediler benım bugun adet gunum bakalımm
yok canım ya yapmadım biraz zaman geçsinTest yaptınız mı hiç
İnşallah hamilesinizdiryok canım ya yapmadım biraz zaman geçsin
canım benım inşallah Rabbım hepimize nasip etsınİnşallah hamilesinizdir![]()
2 yada 3 gün canımAdet gününüzden ne kadar sonra çekildi hsg sizde kızlar?
Benim adetim bitti hemen ertesi gün çekildim.Adet gününüzden ne kadar sonra çekildi hsg sizde kızlar?
Adet oldunuz muyok canım ya yapmadım biraz zaman geçsin
Oldum canım 1 hafta falan geçti adetım sonradan oldum beta hcg 3.41 çıkmıştı doktor bi kaç gün daha bekleyelim dedi ve ben o ara oldumAdet oldunuz mu
İnş bu ay olur. Bende oldum maalesef kiOldum canım 1 hafta falan geçti adetım sonradan oldum beta hcg 3.41 çıkmıştı doktor bi kaç gün daha bekleyelim dedi ve ben o ara oldumof
İnş bu ay olur. Bende oldum maalesef ki![]()
Maalesef ki bende bu ay Hsg çektirdim diye biraz umudum vardı ama kötü oldum Klomen kullanıcam 5.günü bakalım sonuç ne olacakof üzüyor bu tarz şeyler
bende adetten sonra aşılama için evrak toplamam lazım aman yaMaalesef ki bende bu ay Hsg çektirdim diye biraz umudum vardı ama kötü oldum Klomen kullanıcam 5.günü bakalım sonuç ne olacak
bende adetten sonra aşılama için evrak toplamam lazım aman ya
ay inşallah aşılamaya gerek kalmadan tutar ya valla Rabbım kimseyi yalnız bırakmasın o varislerin en hayırlısı.Bana bi kaç ay ilaçla devam edelim sonra aşılamaya geçeriz dedi
Amin inşallahay inşallah aşılamaya gerek kalmadan tutar ya valla Rabbım kimseyi yalnız bırakmasın o varislerin en hayırlısı.