- 7 Mart 2025
- 29
- 8
- 1
- 32
- Konu Sahibi kirazcicegi0
Kizlar beş yıl önce hsg çektirmiştim normal çıktı ama gebe kalamiyorum 3 kez tüp bebek yaptırdım olumsuz oldu sizce tekrar çektirmeli miyim yani tüplerde bı değişiklik olur mu yıllar içerisinde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki kadın doğuma gitsem çeker mi yoksa tüp bebek doktoruna mi gitmem gerekirTüplerde değişiklik olur mu emin değilim ama çektirirsen gebe kalma şansın çok yükselir. Ben hsg çektirdiğim ay gebe kalmıştım.
Ben kadın doğuma gitmiştim. Özelde de direkt gidip çektirebilirsin.Peki kadın doğuma gitsem çeker mi yoksa tüp bebek doktoruna mi gitmem gerekir
Teşekkür ederimBen kadın doğuma gitmiştim. Özelde de direkt gidip çektirebilirsin.
Canım ben üç kere tüp bebek yaptırdım en sonuncusu Ocak sonunda oldu olumsuz benim demek istediğim beş sene öncesinde çektirdim rahim filmini normaldi ve ona göre yapıldı tüm transferlerim daha sonrasinda tüplerde bı değişiklik olurmu tekrar çektirmek gerikli mi sonuçta beş yıl geçti üzerindenDirekt rahim filmi çektirmek yerine bir muayene olsanız daha iyi olur, hormon değerlerinize bakılır ondan sonrasında yönlendirir sizi hekiminiz.
Hsg 1 yıl geçerli oluyor . TekrarlatınKizlar beş yıl önce hsg çektirmiştim normal çıktı ama gebe kalamiyorum 3 kez tüp bebek yaptırdım olumsuz oldu sizce tekrar çektirmeli miyim yani tüplerde bı değişiklik olur mu yıllar içerisinde
Yaa ay çok teşekkür ederim beş sene öncesine göre yapildi iki transferim hiç de bişey demediler cektirteyim o zaman kesinlikleHsg 1 yıl geçerli oluyor . Tekrarlatın
Bencede çektirin, ama bende tıkanıklık vs bişey olmamasına rağmen 2 kere çektirdim. İkisinde de öyle hamile kalamadım. Yani bazen de nasip. Ama tabi bi sorun oluşmuşsada önlemi alınmış olur. Tüp bebek yapacaksanız yine zaten doktor isteyecek.Yaa ay çok teşekkür ederim beş sene öncesine göre yapildi iki transferim hiç de bişey demediler cektirteyim o zaman kesinlikle
İşte benim doktorum hepsinde farklıydı ve bana tekrar cektir demediler benim de kafama takıldı bu konu ama çektirmem gerek sanırım uzun yıllar olduBencede çektirin, ama bende tıkanıklık vs bişey olmamasına rağmen 2 kere çektirdim. İkisinde de öyle hamile kalamadım. Yani bazen de nasip. Ama tabi bi sorun oluşmuşsada önlemi alınmış olur. Tüp bebek yapacaksanız yine zaten doktor isteyecek.
Evet benim 1 yıl olmuştu. Benden kesinlikle istedi doktorum. Sen çektir benceİşte benim doktorum hepsinde farklıydı ve bana tekrar cektir demediler benim de kafama takıldı bu konu ama çektirmem gerek sanırım uzun yıllar oldu
Teşekkür ederim bilgin için canımEvet benim 1 yıl olmuştu. Benden kesinlikle istedi doktorum. Sen çektir bence
Bence gerekliCanım ben üç kere tüp bebek yaptırdım en sonuncusu Ocak sonunda oldu olumsuz benim demek istediğim beş sene öncesinde çektirdim rahim filmini normaldi ve ona göre yapıldı tüm transferlerim daha sonrasinda tüplerde bı değişiklik olurmu tekrar çektirmek gerikli mi sonuçta beş yıl geçti üzerinden
Merhaba hsg de bir sıkıntı görmüşmüydü mesela doktorunız oeki yapışıklık tıkanıklık vs gibiTüplerde değişiklik olur mu emin değilim ama çektirirsen gebe kalma şansın çok yükselir. Ben hsg çektirdiğim ay gebe kalmıştım.