Hsg

kirazcicegi0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2025
29
8
1
32
Kizlar beş yıl önce hsg çektirmiştim normal çıktı ama gebe kalamiyorum 3 kez tüp bebek yaptırdım olumsuz oldu sizce tekrar çektirmeli miyim yani tüplerde bı değişiklik olur mu yıllar içerisinde

Tüplerde değişiklik olur mu emin değilim ama çektirirsen gebe kalma şansın çok yükselir. Ben hsg çektirdiğim ay gebe kalmıştım.

Direkt rahim filmi çektirmek yerine bir muayene olsanız daha iyi olur, hormon değerlerinize bakılır ondan sonrasında yönlendirir sizi hekiminiz.

Direkt rahim filmi çektirmek yerine bir muayene olsanız daha iyi olur, hormon değerlerinize bakılır ondan sonrasında yönlendirir sizi hekiminiz.
Canım ben üç kere tüp bebek yaptırdım en sonuncusu Ocak sonunda oldu olumsuz benim demek istediğim beş sene öncesinde çektirdim rahim filmini normaldi ve ona göre yapıldı tüm transferlerim daha sonrasinda tüplerde bı değişiklik olurmu tekrar çektirmek gerikli mi sonuçta beş yıl geçti üzerinden

Yaa ay çok teşekkür ederim beş sene öncesine göre yapildi iki transferim hiç de bişey demediler cektirteyim o zaman kesinlikle
Bencede çektirin, ama bende tıkanıklık vs bişey olmamasına rağmen 2 kere çektirdim. İkisinde de öyle hamile kalamadım. Yani bazen de nasip. Ama tabi bi sorun oluşmuşsada önlemi alınmış olur. Tüp bebek yapacaksanız yine zaten doktor isteyecek.

Bencede çektirin, ama bende tıkanıklık vs bişey olmamasına rağmen 2 kere çektirdim. İkisinde de öyle hamile kalamadım. Yani bazen de nasip. Ama tabi bi sorun oluşmuşsada önlemi alınmış olur. Tüp bebek yapacaksanız yine zaten doktor isteyecek.
İşte benim doktorum hepsinde farklıydı ve bana tekrar cektir demediler benim de kafama takıldı bu konu ama çektirmem gerek sanırım uzun yıllar oldu

Canım ben üç kere tüp bebek yaptırdım en sonuncusu Ocak sonunda oldu olumsuz benim demek istediğim beş sene öncesinde çektirdim rahim filmini normaldi ve ona göre yapıldı tüm transferlerim daha sonrasinda tüplerde bı değişiklik olurmu tekrar çektirmek gerikli mi sonuçta beş yıl geçti üzerinden
Bence gerekli

Back
X