- 30 Haziran 2024
- 26
- 2
- 28
-
- Konu Sahibi Songullllllllllllllllllll
Son yapılan şehir hastanelerindeki hsg cihazları kim bilir nasıldır. İlaç aldıktan sonra da işleme girmek istemiyorum desende alıyorlarmış heralde arkadaşıma öyle yapmışlsrÖzel merkez ise makineleri gelişmiş oluyor anesteziye gerek yok bence 2 dk sürüyor sadece hafif bir regl agrısı gibi ama cihaz eski ise yaptırın benim ilki eskiymiş çok agrı oldu 5 dk filan ama son yaptırdıgım gelişmiş makineydi aparatları demir değil serum hortumu gibiydi çok az sızı oldu kısaca cihaza göre değişir
İlaçta sorun yok canm uyuyakalcn zaten damar yolundan veriyo gidiyosunSon yapılan şehir hastanelerindeki hsg cihazları kim bilir nasıldır. İlaç aldıktan sonra da işleme girmek istemiyorum desende alıyorlarmış heralde arkadaşıma öyle yapmışlsr
Ben anestezisiz çektirdim sıradaki tüm kadınların gözleri dolarken ben ağlamaklı idim. Bir gün önce korkudan hiç uyumadım. Sonuç abartiyorlarmis cidden kendimi boşa uzmusumBen anestezisiz düşünüyorum ama dayanabilir miyim diyorum sizinki anestezili birde hiç dert etmeyin
Geçen ay üniversite hastanesinde anestezisiz yaptıracaktım. O kadar ağrım oldu ki yarıda bıraktırdımBen anestezisiz düşünüyorum ama dayanabilir miyim diyorum sizinki anestezili birde hiç dert etmeyin
Üniversite hastanesinesinde yaptıracağımÖzel merkez ise makineleri gelişmiş oluyor anesteziye gerek yok bence 2 dk sürüyor sadece hafif bir regl agrısı gibi ama cihaz eski ise yaptırın benim ilki eskiymiş çok agrı oldu 5 dk filan ama son yaptırdıgım gelişmiş makineydi aparatları demir değil serum hortumu gibiydi çok az sızı oldu kısaca cihaza göre değişir
İnşallah Allah isteyen herkese sağlıkka kolaylıkla hayırlı evlat versin süreç gözümde büyüyor çok üzülüyorumİlaçta sorun yok canm uyuyakalcn zaten damar yolundan veriyo gidiyosunşehir hastanesini bilmiyorum ama anestezili zaten çekinmen gereken bir durum yok yarım saate kendine gelirsin
Ne mutlu size tüpleriniz tıkalı değil demekki. Siz şehir hastanesinde mı yaptırdınızBen anestezisiz çektirdim sıradaki tüm kadınların gözleri dolarken ben ağlamaklı idim. Bir gün önce korkudan hiç uyumadım. Sonuç abartiyorlarmis cidden kendimi boşa uzmusum
Yani cihaz içerdeyken mı yarıda bıraktıtdınız. Acaba tüpler mı. TıkalıydıGeçen ay üniversite hastanesinde anestezisiz yaptıracaktım. O kadar ağrım oldu ki yarıda bıraktırdım
Üniversitede..Ne mutlu size tüpleriniz tıkalı değil demekki. Siz şehir hastanesinde mı yaptırdınız
İnşallah sonuçlarımız güzel. ÇıkarÜniversitede..
Ben tüp bebek denedim olmadı. 2. Tüp bebek denemesi için 3 ay ara verecektik. O arada hamile kaldim. Oğlum 2 bucuk yasinda.İnşallah sonuçlarımız güzel. Çıkar
Allah bağışlasın.Ben tüp bebek denedim olmadı. 2. Tüp bebek denemesi için 3 ay ara verecektik. O arada hamile kaldim. Oğlum 2 bucuk yasinda.
Amin. Sizin de gönlünüzde cicekler actirsin Rabbim.Allah bağışlasın.
Amin inşallahAmin. Sizin de gönlünüzde cicekler actirsin Rabbim.
Cihazı taktılar sıvıyı enjekte ettiler geri çıkıyor dediler. Kendini kasıyorsun diyorlardı elimden geldiği kadar kasmamaya çalıştım. 3 kere sıvı enjekte ettiler dışarı çıktı. O kadar ağrım oldu ki dedim tamam yeter istemiyorum bıraktım. 3 gün kanamam oldu.Yani cihaz içerdeyken mı yarıda bıraktıtdınız. Acaba tüpler mı. Tıkalıydı
Ben anestezili olmuştum 10 dk kadar uyuyorsunuz olup bitiyor hızla zaten. Ağrı çok hafif düzeyde regl ağrısı gibi ama aşırı hafif. Damardan verdiler anesteziyi bu astımla ilgili mi bilmiyorum canım.Kızlar 2 hafta sonra hsg çektireceğim. Anestezili olacak. Aranızda olan var mı anestezili? Nasıl oluyor. Tamamen uyutuyorlar mi yoksa bölgesel mi uyusturuyorlar? Ağrınız oluyor mu sonrasında? Ve ben astım hastasıyım. Yardımcı olursanız sevinirim.