• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık HSG

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ceren1ce

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2020
68
25
38
33
Merhaba! Kızlar hsg çekiminden sonra tüpler kısa zamanda yeniden kapanır mı? Doktor 1 sene idare eder dedi ama 4 ay oldu hala gebelik yok herşeye bakıldı sorun yok hsgde iki tüpte kapalıymış açılmış ama kısa sürede yeniden mi kapandı diye düşünmeye daha doğrusu saçmalamaya başladım :(

Böyle bir şeye ancak baska bir rahatsızlık sebep olur tekrardan. Bu kadar kısa sürede olmaz. Biraz daha sabretmeniz lazim demek ki. 🤷🏻‍♀️ ozmut ozmut canım sen 2018de mi çekilmiştin filmi?

Böyle bir şeye ancak baska bir rahatsızlık sebep olur tekrardan. Bu kadar kısa sürede olmaz. Biraz daha sabretmeniz lazim demek ki. 🤷🏻‍♀️ ozmut ozmut canım sen 2018de mi çekilmiştin filmi?
Evet canım 2018 de çekildim ve doktorum tıkanır demedi. Eğer çok büyük enfeksiyon varsa olma ihtinali var yada dış gebelik geçirildiyse. Onun dışında sanmıyorum ben çekileli 1.5 sene oldu nerdeyse hala kalamadım canım zamanı vardır. Benim arkadaşımın halasının bir tüpü tamamen kapalı biri de %80 açık ilk çocuğuna tüp bebekle kaldı 2.si kendiliğinden oldu yani olacaksa her türlü olur.

Canım hsg ile alakası olacağını sanmıyorum ben hsg den 1 buçuk yıl sonra hamile kaldım

Eşiniz tüm kontrollerini olmadıysa eşinizde doktora gitsin
Oldu onda ise hicbir sıkıntı cıkmadı hatta doktoe aradıgımız degerler bunlar dedi bende sadece tüpler kapalıymış onlar açıldı dört ay oldu hsg çektireli üç aydır da deniyoruz bu ay yumurtam 20mm olmuş progesteronda 15 çıktı çok umutluyum ama belim ağrımaya başladı regl olcak gibi ondan kusur aramaya başladım :(

Canım hsg ile alakası olacağını sanmıyorum ben hsg den 1 buçuk yıl sonra hamile kaldım
Acaba özel olmazsa nasıl kaldığınızı öğrenebilir miyim kendiliğinden mi aşılama mı vs

Acaba özel olmazsa nasıl kaldığınızı öğrenebilir miyim kendiliğinden mi aşılama mı vs
İki tane aşılama yaptırdım 1 sene önce tutmadı kafadan attım artık 6 ay önce hamile kaldım ama kimyasal oldu Şimdi tekrar hamileyim gerçekten hiç bisey yapmadım çok stres yapmayın eğer probleminiz yoksa

İki tane aşılama yaptırdım 1 sene önce tutmadı kafadan attım artık 6 ay önce hamile kaldım ama kimyasal oldu Şimdi tekrar hamileyim gerçekten hiç bisey yapmadım çok stres yapmayın eğer probleminiz yoksa
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah ne mutlu :) üç doktor gezdim üçü de problem yok psikolojik diyor bende taktığımı düşünmüyorum aslında ama takıyorum herhalde :/

Kızlar hsg de pekı acı hissettiniz mi
Tüpleri kapalı olanlar ağrı çekermiş açık olanlar anlamazmış benim ağrı eşiğim düşük tüplerimde kapalı olduğu için çok ağrı çektim ama 10saniye sürdü bildiğimiz regl ağrısıydı ama arkadaşım hiç çekmedi tüpleri açık çıktı

Tüpleri kapalı olanlar ağrı çekermiş açık olanlar anlamazmış benim ağrı eşiğim düşük tüplerimde kapalı olduğu için çok ağrı çektim ama 10saniye sürdü bildiğimiz regl ağrısıydı ama arkadaşım hiç çekmedi tüpleri açık çıktı
Teşekkür ederim canım korkuyorum bnde ya

Canim ben 6 gun once çektirdim hic agri aci olmadi anestezisiz birde eski sistemdi. Sonuçlar iyi cikti.

Back