Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çekim bittikten bi 5 dk sonra sonucu veriyolar normaldeBirumut filmini gördüm canım ben daha hastaneden almadım sonucu . Hastanenin internet sitesinden girip baktım
devlet hastanesinde çektirdim canım orda 3 gün sonra veriyorlar sonucucanım çekim bittikten bi 5 dk sonra sonucu veriyolar normalde
anladım canım. Bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum bence normaldevlet hastanesinde çektirdim canım orda 3 gün sonra veriyorlar sonucu
Allah razı olsun canım benim yardımcı olduğun içinanladım canım. Bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum bence normal
Yaş kaç kuzucum valla bende hsg çektirdim geçen sene hiçbir sorun yoktu bu sene histeroskopi ye girdim sorun çıktısadece bu yazıyordu canım
yaş 27 canımYaş kaç kuzucum valla bende hsg çektirdim geçen sene hiçbir sorun yoktu bu sene histeroskopi ye girdim sorun çıktı
Hayır yazmıyordu doktor gördü ve söyledi canımSonucunda yazıyormuydu polip göründüğü canım
şuanda hamile msn canımHayır yazmıyordu doktor gördü ve söyledi canım
37 haftalıkşuanda hamile msn canım![]()
maşallah canım hayırlısıyla kucağına alırsın37 haftalıkhsg den 9 ay sonra hamile kaldım tedavisiz .
hayırlısı canım bende bekliyorum bakalım nasıl olacakAllah razı olsun canım benim yardımcı olduğun içininşallah bu rahim filminin üstüne hamile kalırım
![]()
Allah aratmadan herkese versinhayırlısı canım bende bekliyorum bakalım nasıl olacak
ben rahim filmi çektirdiğim zaman hiç ağrm olmadı sivastan istanbula gittim ecomar görüntüleme merkezine. benim tüplerim kapalıydı orda açıldı çok şükür. Valla Rabbim tez zamanda nasip etsin hepimize sonucu güzel ya o yüzden her ağrıya razıyım ben. yaş kaç kaç yıldır istiyosunAllah aratmadan herkese versinrahim filminden sonra korktum
çocuk nasıl doğurcam diye çünkü rahim filminde ölecem sandım çok ağrım ve sancım oldu
o yüzden zamana bırakcam
27 yaşındayım 14 aylık evliyim canımben rahim filmi çektirdiğim zaman hiç ağrm olmadı sivastan istanbula gittim ecomar görüntüleme merkezine. benim tüplerim kapalıydı orda açıldı çok şükür. Valla Rabbim tez zamanda nasip etsin hepimize sonucu güzel ya o yüzden her ağrıya razıyım ben. yaş kaç kaç yıldır istiyosun