- 8 Kasım 2019
- 2.043
- 1.212
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun canım benimtüplerin açık canım
canım ben iki sefer çektirdim anladığım sadece açık olduğu zaman ilacı görebiliyosun görüntüde bi yükle bakalımAllah razı olsun canım benimpeki rahim filmi görüntüsünden anlar msn
en net bu galiba canımo siyah görünen kısımlar var ya canım onlar ilaç ama daha net bi görüntü yok mu
canım rahim filminde kist miyom onlar belirlenmez. rahim filminde ilaçla tüplere bakılıyor sadece. ama farklı bi durum olsa yazar zaten sonucundaPeki herhangi bir sıkıntı olsaydı yazardı demi filmde mesela kist mym polip gibi yada yumurtalık şekliyle alakalı
geçmiş olsun tatlım hsg raporunda yazan yalnızca bunlar mıResimde bir anormallik yok değil mi , olsaydı sonuçlarda yazardı demi
görüntü tam net değil baya mat duruyoren net bu galiba canım
sadece bu yazıyordu canımgeçmiş olsun tatlım hsg raporunda yazan yalnızca bunlar mı
mat derken canımgörüntü tam net değil baya mat duruyor
Bak canım benim görüntüler bu şekilde. Seninkide böyle olması lazımmat derken canım
sildim fotoyu umarım görmüşsünüzdürBak canım benim görüntüler bu şekilde. Seninkide böyle olması lazım
Göremedim ya geç girdim siteyesildim fotoyu umarım görmüşsünüzdür
Göremedim ya geç girdim siteye
Sonucunda yazıyormuydu polip göründüğü canımTüpler açık ama tek görüntü bu olmamalı bir kaç resim ve video şeklinde vardı benimkinde . Benim hsg de polip görülmüştü sonra alındı.