- 4 Kasım 2019
- 766
- 419
- 53
- 34
Hiç korkma çok basit bit işlem. Kendimi hiç kasma. 10 sürüyor anlamıyorsun bile.bunun bi belirtisi olmuyor mu kizlar yani adetlerde falan ? bende cektorecegim ama boraz korkiyorum bide belirli bi gunu var mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç korkma çok basit bit işlem. Kendimi hiç kasma. 10 sürüyor anlamıyorsun bile.bunun bi belirtisi olmuyor mu kizlar yani adetlerde falan ? bende cektorecegim ama boraz korkiyorum bide belirli bi gunu var mi ?
eğer oluşan yumurta tüpün açık olduğu taraftaysa hamile kalabilirsin elbette.
sağ tüpün açıksa sağda yumurta varsa , sol tüpün açıksa solda yumurta varsa olur. Ama senin sağ tüpün açıktır yumurtan solda oluşuyodur o zaman gebelik mümkün olmaz
__MERHABAHSG çektirmek için ideal zaman ne? Ben kanama bittikten sonra 3-4 gün içinde diye biliyorum. Yani ilk 8-10 günde. Ama bugün hastaneden 12. gün için randevu verdiler. Benim içim rahat etmiyor. Siz ne zaman çektirdiniz?
Reglim bittikten 6 gün sonra oldum ben. Hiç ağrım olmadı.HSG çektirmek için ideal zaman ne? Ben kanama bittikten sonra 3-4 gün içinde diye biliyorum. Yani ilk 8-10 günde. Ama bugün hastaneden 12. gün için randevu verdiler. Benim içim rahat etmiyor. Siz ne zaman çektirdiniz?
Bende ameliyat olucam. 2 tüpüm kapalı 1 tanesi açıldı. Tamamının açılması için laparaskopi olucam
niue kapnamis cnm nedeni nedirİnş kalırım
çok kalan var ama ikisi de kapalı biri açıldı. Pazartesi sonuçlarım daha net çıkıcak bakalım ne diyecek doktor.
Eskiden çok enfeksiyon geçirdiğim için. istar enfeksiyonu.niue kapnamis cnm nedeni nedir