• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hsg

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tesekkur ederim kizlar bende gun aldim hayairlisi artik umarim temiz cikar :)

eğer oluşan yumurta tüpün açık olduğu taraftaysa hamile kalabilirsin elbette.
sağ tüpün açıksa sağda yumurta varsa , sol tüpün açıksa solda yumurta varsa olur. Ama senin sağ tüpün açıktır yumurtan solda oluşuyodur o zaman gebelik mümkün olmaz

HSG çektirmek için ideal zaman ne? Ben kanama bittikten sonra 3-4 gün içinde diye biliyorum. Yani ilk 8-10 günde. Ama bugün hastaneden 12. gün için randevu verdiler. Benim içim rahat etmiyor. Siz ne zaman çektirdiniz?

Merhaba arkadaşlar.. Ben pko luyum . Hsg çektirdim 1 ay sonra regl oldum doktor druma gore aşılama yapıcaz dedi tüplerim acıkmış bir sorun yok dediler ama bi türlü hamile kalamıyorum aşılama yaptıran varmı benim gibi başından geçen..

HSG çektirmek için ideal zaman ne? Ben kanama bittikten sonra 3-4 gün içinde diye biliyorum. Yani ilk 8-10 günde. Ama bugün hastaneden 12. gün için randevu verdiler. Benim içim rahat etmiyor. Siz ne zaman çektirdiniz?
__MERHABA
5 Ekimde Regl Bitti ..
7 Ekimde Hsg Çekildi banada

B
Reglim bittikten 6 gün sonra oldum ben. Hiç ağrım olmadı.

Back